Indiferent daca iti muti firma sau ai decis sa te relochezi intr-o alta locuinta, ai nevoie de specialisti in transport mobila care sa garanteze siguranta bunurilor tale personale pe toata durata traseului.

Cu Volsped, companie specializata in mutari internationale si locale, grijile tale dispar! Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu servicii ireprosabile, marturie stand cei 10 ani de activitate in industrie si sutele de clienti multumiti de relocarile efectuate fara probleme.

Nu trebuie sa iti dai peste cap programul deja aglomerat pentru expedierea mobilei la noua adresa. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi unul din reprezentantii nostri la numarul de telefon 0740 029 300 si sa ceri o oferta care se adapteaza nevoilor tale. Expertii nostri vor gasi pentru tine solutii optime ce se incadreaza in buget, garantand ca fiecare obiect de mobilier va ajunge la destinatie in completa siguranta, fara deteriorari.

Pe langa faptul ca oferim o oferta scrisa inca de la inceputul procesului de relocare, iti punem la dispozitie autoutilitare si camioane speciale, extrem de curate, cu o capacitate de pana la 10 tone. Astfel, ai certitudinea ca poti apela la noi pentru transport mobilier de dimensiuni si greutati mari, precum pian, canapea, biblioteci sau alte obiecte personale care isi gasesc perfect locul in noua locuinta.

Related image

Suntem de parere ca o mutare usoara necesita un plan bine stabilit si o organizare impecabila, asadar noi iti oferim tot suportul de care ai nevoie pe durata prestarii serviciului de transport mobila.

Expertii avizati Volsped iti vor raspunde la toate intrebarile legate de relocarea ta, asigurandu-te ca bunurile tale sunt in siguranta. Mai mult, ai acces gratuit la monitorizare GPS inclusa in oferta, asadar poti afla in orice moment locatia obiectelor personale pe toata durata traseului, pana in momentul in care camionul ajunge la noul tau camin.

Indiferent in ce tara sau localitate alegi efectuarea unui transport mobilier, stii ca Volsped este compania pe care te poti baza! Atat in cazul unei mutari internationale cat si in privinta unei relocari locale, specialistii nostri sunt pregatiti sa iti ofere solutiile ideale pentru nevoile tale.

Related image

Apeleaza la noi si pe langa beneficiile mentionate mai sus, ai in serviciul de transport mobila asigurare inclusa pentru bunurile expediate. Astfel, poti fii sigur ca soferii profesionisti isi vor indeplini sarcinile la cele mai inalte standarde de profesionalism, protejand piesele de mobilier pe toata durata transportului.

Suna la numarul de telefon 0740 029 300 si stabilieste detaliile necesare unui transport mobilier reusit cu unul dintre reprezentantii nostri! Cu Volsped, mutarea ta devine mai usoara, fara griji!