Aparatele de aer conditionat traditionale utilizeaza si compresoare care lucreazaa pe principiul pornit oprit pentru a regulariza temperatura din camere. Vom presupune ca aparatul de aer conditionat este folosit vara pentru a raci incaperile. La pornirea aparatului compresorul functioneaza si porneste la capacitatea sa nominala incepand sa raceasca incaperea. Noi va recomandam aparat aer conditionat inverter Timisoara.

Aparatele de aer conditionat traditionale folosesc un compresor care lucreaza pe principiul pornit-oprit pentru regularizarea temperaturilor din camere. Vom presupune ca aparatul de aer conditionat este folosit vara pentru a raci incaperile. In momentul in care poerneste aparatul din compresor functioneaza si porneste la capacitatea sa nominala incepand sa raceasca incaperea. Tehnologiile inverter reduc consumul de energie al aparatelor de aer conditionat cu cel putin 30 de procente raportat la cele care sunt conventionale, acestea fiind cu mult mai silentioase si eliminand zgomotul neplacut de pornire si de oprire.

Datorita tuturor particularitatilor sale tehnologia aceasta permite si asigurarea unui randament foarte bun al aparatelor pe functia de incalzire din timpul iernii. Acestea sunt motive suficiente pentru a cumpara aparate de aer conditionat care au tehnologie inverter mai ales in cazul in care sunt folosite intensiv pentru ca atunci se fac economii de energie in mai multe tari fiind interzisa comercializarea de aparate clasice. Auzim tot mai des in ultima vreme despre aparate de aer conditionat cu sau fara tehnologie inverter si tot mai multe persoane se intreaba ce sa aleaga. Sunt multi care inteleg ca aceste tehnologii ca sunt dispozitive care se ataseaza separat la aparate.

Inverter nu este atasabil ci este o tehnologie noua si unica ce difera in functie de aparat si care se defineste prin insusirea aparatelor de a modula si de a modifica in mod continuu capacitatea avand in vedere nevoile de incalzire sau de racire. Tocmai de aceea se poate face o foarte buna economie utilizand aceste noi tehnologii.