Auzim din ce in ce mai des in jurul nostru persoane care vor sa renunte la numeroase alimente conventionale care nu sunt sanatoase, astfel ca am putea afirma cu certitudine faptul ca a fi vegan a devenit un trend in lumea moderna. Stim cu totii faptul ca este foarte important sa avem un stil de viata cat mai echilibrat si cu toate acestea, aproape de fiecare data facem excese, mai ales atunci cand vine vorba despre alimentatie. Stilul de viata modern, caracterizat prin stres, alimentatie nesanatoasa si lipsa efortului fizic nu este tocmai benefic organismului, iar acest lucru poate fi observat cu usurinta de fiecare dintre noi.

Tot mai des ne simtim obositi si de cele mai multe ori acest lucru se datoreaza alimentatiei nesanatoase pe care o consumam zilnic. Este practic imposibil sa consumam numai alimente sanatoase in conditiile in care suntem inconjurati la tot pasul de magazine care comercializeaza produse alimentare procesate intr-un fel sau altul. O alternativa excelenta pe care o avem in conditiile actuale este mancarea vegetariana pe care o putem achizitiona de la Bistrotrawvegan.ro, un bistro din Bucuresti care ofera si servicii de livrare mancare vegetariana, oriunde in cadrul orasului. Iata asadar cateva dintre cele mai importante avantaje ale mancatului sanatos.

Iti mentii o greutate constanta.

Kilogramele in plus reprezinta intotdeauna o mare problema pentru fiecare dintre noi, fapt pentru care una dintre cele mai bune solutii pe care le avem la indemana fiecare dintre noi este aceea de a alege sa consumam alimente sanatoase, mai exact, sa avem o dieta bazata in genere pe fructe si legume. In acest fel, greutatea corporala va fi mereu optima, iar lupta cu kilogramele in plus nu va mai parea o lupta atat de apriga

Vei fi mult mai energic.

Fructele si legumele sunt pline de vitamine si minerale, astfel ca acest lucru se traduce foarte simplu prin energie de care vei beneficia din plin daca vei alege un stil alimentar bazat pe un consum regulat de fructe si legume in stare naturala. Bucataria raw vegan reprezinta o alternativa optima la alimentele procesate avand in vedere ca toate aceste preparate sunt pregatite fara flacara, astfel ca, in esenta, fructele si legumele care alcatuiesc aceste preparate sunt consumate in starea lor naturala, cu intreg aportul de nutrienti.

Poti preveni o serie de boli.

Mancatul sanatos are pe langa avantajele despre care am discutat deja, ne poate ajuta totodata si sa prevenim aparitia unor boli datorita faptului ca acestea contin numerosi nutrienti si vitamine, elemente absolut esentiale pentru un sistem imunitar puternic si mereu pregatit sa faca fata virusilor si bacteriilor care se regasesc pretutindeni in jurul nostru.

Bistrotrawvegan este un Bistro care se regaseste in Bucuresti si care vine in intampinarea clientilor cu un meniu diversificat de preparate raw vegan, si care pot reprezenta fara indoiala cel mai bun start pentru un stil de viata echilibrat, bazat pe o alimentatie sanatoasa.