Surprinde-ti iubita cu cel mai frumos set de bijuterii din argint de la Janette.ro

de | mai 23, 2017 | Fashion

Femeile iubesc sa fie surprinse si sa primeasca cadouri, iar daca surpriza ta consta intr-un set complet de bijuterii din argint ai facut cea mai inteleapta alegere. Bijuteriile au fost, sunt si vor fii intotdeauna „cele mai bune prietene” ale femeii, indiferent de trend, aceste accesorii extravagante vor fi indragite si etalate zilnic de catre sexul feminin. Cu pietricele semipretioase subtile, cu mari pietre stralucitoare sau cu perle elegante, seturile de bijuterii din argint reprezinta un cadou inedit pentru orice femeie.

Fiind inzestrate cu bunul gust si atat de preocupate de potriviri de culori si texturi, femeile isi vor accesoriza tinutele astfel incat totul sa fie impecabil, fara a face combinatii riscante, iar un set complet de bijuterii din argint va fii ideal si in perfecta armonie cu ceea ce poarta. Indiferent de evenimentul la care participa sau pur si simplu pentru tinuta office, setul de bijuterii din argint este o alegere sigura si care de altfel, poate fii completat de un ceas elegant sau o esarfa in ton cu culorile tinutei. Daca nu sti cu certitudine care sunt gusturile ei in materie de bijuterii, ce prefera si ce poarta de obicei sau pur si simplu nu ai fost atent la detalii, cea mai inspirata alegere ar fi aceea de a te focusa asupra un set de bijuterii din argint clasic, care i s-ar potrivi oricarei tinute. Astfel de seturi de bijuterii din argint se gasesc in magazinul de prestigiu Janette.ro, un magazin online care a luat nastere din dragoste pentru frumusetea feminina. Iata cateva seturi inedite de bijuterii de argint pe care le poti gasi in acest magazin:

Setul de bijuterii din argint Ice

Un clasic set din argint incrustat cu pietricele semipretioase care impodobesc gratios o stralucitoare piatra de zirconiu in forma de lacrima fatetata. Potrivit atat tinutelor zilnice cat si in completarea unei tinute demne de un eveniment grandios, acest model este o alegere sigura, eleganta prin care, cu siguranta nu vei da gres.

set argint zirconiu s312 1

Setul de bijuterii din argint Josephina

Combinatia extravaganda dintre opal si ametist fac ca acest set sa fie unul de surprinzator si totodata misterios, perfect pentru un eveniment de seara. Indiferent cat este de conservatoare sau de subtila in accesorizarea tinutelor, cu siguranta vei reusi sa o surprinzi placut cu acest incantator set de bijuterii care de altfel, se potriveste perfect unei tinute monocrome.

set argint zirconiu opal s283

Setul de bijuterii din argint Corina

Combinatia dintre stralucirea subtila a opalului alb si delicatetea perlei, este de-a dreptul una extrem de rafinata si care va fi mereu trend, indiferent de schimbarile care au loc in lumea modei. Acest exceptional si elegant set din argint este de departe cadoul perfect, un set de care fiecare femeie in parte ar trebui sa se bucure si sa il etaleze in completarea tinutelor si a frumusetii ei natuale.

set argint opal perla s258

Viziteaza magazinul online www.janette.ro, bucura-te de cele mai avantajoase preturi si surprinde-ti iubita cu cele mai deosebite, elegante si rafinate seturi de bijuterii din argint cu pietre semipretioase si perle stralucitoare.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]