Blugi brodati cu flori, din Colectia Primavara 2017 Lashez – Un must-have in garderoba divelor moderne, mereu in tendinte

de | mai 16, 2017 | Life, Fashion

Femeile care isi doresc sa tina pasul cu moda cauta constant articole vestimentare cat mai chic, care aduc un plus de stil si originalitate tinutelor lor. Extrem de versatili si cu un aspect vizual extraordinar, jeansii brodati au luat cu asalt tendintele din acest an, devenind un must-have al garderobei de sezon. Se pot asorta usor cu topuri sau camasi de orice culoare, asadar reprezinta piesa de rezistenta in formarea tinutelor casual de exceptie. Cu siguranta, o pereche de blugi brodati cu flori vine in intampinarea divelor moderne, asadar iti prezentam mai jos cateva modele super-chic, care iti vor completa stilul!

Blugi brodati cu flori laterale

Pentru o imagine cu adevarat suprinzatoare, alege sa porti blugi brodati cu flori in partea laterala a picioarelor. Indiferent cu ce articole vestimentare iti completezi tinuta, aceasta pereche de jeans va conferi un efect casual chic, extrem de placut la nivel vizual.

https://www.lashez.com/uploads/prod/large/ro-0075-fs-a1837_nrfk.jpg
Modelul inflorat contine culori ce nu pot ramane neremarcate, precum rosu, alb, albastru inchis si verde, in combinatii superbe, la moda.
Lungimea acestor blugi brodati cu flori este pana la nivelul gleznei, asadar produsul vestimentar se poate purta lejer cu o pereche de sandale sau cu balerini, in ambele situatii efectul fiind fabulos. De asemenea, pentru construirea unei tinute comode si in acelasi timp in tendinte, poti adauga blugilor o pereche de adidasi sau tenisi, conform preferintelor tale stilistice.
Achizitioneaza modelul de blugi brodati cu flori in partea laterala a picioarelor din magazinul nostru online de imbracaminte dama – www.lashez.com – si bucura-te de outfituri mereu remarcate in mediul urban.
Sunt foarte comozi si se asorteaza usor cu alte articole vestimentare din garderoba ta, asadar acesti jeansi reprezinta un must-have care contribuie la construirea unui stil aparte, extrem de chic!

Blugi brodati cu flori in partea din fata

Potriviti unei camasi dama care se remarca prin aspect sau unui top dama simplu, acesti blugi brodati cu flori reprezinta elementul vestimentar care transforma orice tinuta basic intr-una cu adevarat wow. Efectul suprinzator al modelului creeaza un mix interesant de culori, un detaliu ce iti pune in evidenta creativitatea si stilul. Fiecare pas devine usor de remarcat iar aparitiile tale vor avea un aer sofisticat, mereu in tendintele modei urbane.
Comanda online acesti blugi brodati cu flori si vei cunoaste definitia stilului cosmopolit, sofisticat, mereu admirat!

https://www.lashez.com/uploads/prod/large/ro-0040-fs-a1769_s4pr.jpg
Cu o versatilitate extraordinara, jeansii se potrivesc perfect cu orice articol de incaltaminte casual, in orice culoare. Asadar, in functie de stilul tau, poti asorta modelul de blugi brodati cu balerini, tenisi, adidasi sau sandale.
Nu uita ca pantofii stiletto confera de fiecare un plus de eleganta, asadar adauga-i la perechea de blugi brodati cu flori cu obtii un look office care se remarca prin frumusete!
Vrei sa descoperi si alte modele de blugi care se potrivesc preferintelor tale de stil? In magazinul nostru online de imbracaminte dama poti gasi o gama larga de produse chic, in tendintele acestui an! Cu modele simple dar cu un efect spectaculos sau cu pattern-uri complexe, colorate si usor de remarcat, jeansii din Colectia Primavara 2017 reprezinta alegerea ideala pentru femeile moderne, care vor sa adauge un plus de creativitate tinutelor de zi.
Tot in magazinul online www.lashez.com gasesti si alte articole vestimentare wow, precum topuri, bluze, pantaloni lungi, fuste, rochii de zi sau rochii de seara la un pret avantajos si cu un aspect uimitor!
Comanda chiar acum produsele preferate si creeaza-ti tinute sofisticate, ideale pentru femeile care isi doresc sa fie constant in tendintele modei.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]