De ce sa apelezi la operatia de micsorare sani efectuata in clinica Kasem Aesthetic?

de | mai 15, 2017 | Sanatate, Life

Dimensiunea sanilor reprezinta o preocupare constanta pentru femeile de pretutindeni deoarece acest detaliu are un rol extrem in aspectul vizual al siluetei. Daca sanii sunt mult prea voluminosi si grei, ei devin o problema de natura estetica, creand dezechilibru intre trasaturile corpului.
Un piept cu dimensiuni prea mari poate cauza, de asemenea, probleme de sanatate, respectiv dureri constante la nivelul toracelui si coloanei cervicale sau afectiuni la nivelul pielii, precum dermatite sau eczeme ce apar din princina umiditatii si transpiratiei in exces din zona pieptului.
Te regasesti in cuvintele de mai sus? Pentru a reda atat frumusetea, cat si sanatatea bustului tau, te incurajam sa apelezi la operatia de micsorare sani, interventie chirurgicala efectuata cu tehnologie revolutionara laser in clinica Kasem Aesthetic – www.doctorkasem.ro.
Fiind cunoscuta si sub numele de mamoplastie de reductie, aceasta procedura reprezinta alegerea ideala daca iti doresti un corp perfect proportionat, cu trasaturi armonioase. Interventia chirurgicala are scopul de a obtine o restaurare a volumului mamar crescut in exces, peste limita normala, asadar ai certitudinea ca dupa operatie nu vei mai suferi de dureri iar aspectul corpului tau va fi imbunatatit.

Image result for breast reduction
Mai mult, avand in vedere ca interventia de micsorare sani este efectuata cu ajutorul tehnologiei laser, recuperarea devine mai usoara iar durerea accentuata si riscurile sunt eliminate aproape in totalitate. In plus, vei beneficia de confort sporit in timpul procedurii de micsorare sani, interventia fiind efectuata sub anestezie generala.

 

Apeleaza la Kasem Aesthetic – www.doctorkasem.ro – si bucura-te de eliminarea imperfectiunilor corpului tau!

Efectuand o programare la procedura de micsorare sani, ai certitudinea ca vei fi tratata la cele mai inalte standarde de profesionalism, de catre medicul specialist Kasem Abu Bakr. Cu un portofoliu impresionant si cu experienta indelungata in efectuarea actelor chirurgicale de top, acesta poate garanta obtinerea unor rezultate exceptionale in redimensionarea si infrumusetarea sanilor tai.
Operatia de micsorare sani reprezinta cea mai buna alegere pentru eliminarea aspectului inestetic intalnit la nivelul bustului. Nimeni nu isi doreste un piept cu o volumetrie prea mare, ce provoaca disconfort si probleme de sanatate. De ce sa nu te lasi in grija Dr. Kasem Abu Bakr pentru efectuarea acestei proceduri chirurgicale ce ofera multiple avantaje atat la nivel vizual, cat si pe plan functional?
Pentru a avea certitudinea ca procedura de micsorare sani este varianta ideala pentru sanatatea si frumusetea ta, enumeram mai jos toate motivele pentru care ar trebui sa apelezi cu incredere la aceasta operatie:

 

  • utilizarea tehnologiei revolutionare laser garanteaza o recuperare mai usoara si eliminarea aproape totala a riscurilor
  • beneficiezi de confort sporit pe durata interventiei, datorita anesteziei generale
  • esti tratata de Dr. Kasem Abu Bakr – www.doctorkasem.ro – medic specialist recunoscut la nivel global pentru rezultatele sale
  • sanii tai se transforma intr-o definitie a frumusetii, fiind proportionati cu restul corpului tau
  • scapi de problemele de sanatate cauzate de dimensiunea prea mare a pieptului

Image result
Efectueaza chiar acum o programare la operatia de micsorare sani efectuata in clinica Kasem Aesthetic, apeland numerele de telefon 0730 052 545 si 0721 188 186! De asemenea, ne poti contacta si pe adresa de email [email protected].
Bucura-te de frumusetea si sanatatea corpului tau lasandu-te in grija unui specialist desavarsit in perfectiunea corporala, Dr. Kasem Abu Bakr.
Pe langa operatia de micsorare sani, Kasem Aesthetic, clinica privata de operatii estetice din Bucuresti, iti pune la dispozitie si alte servicii destinate eliminarii defectelor tale fizice. Indiferent daca ai nevoie de blefaroplastie, abdomniplastie, liposuctie, marire sani, sau alte proceduri chirurgicale de top, contacteaza-ne chiar acum pentru o programare la frumusete!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]