Cele mai bune solutii pentru slabit si tonifiere acasa

de | mai 6, 2017 | Sanatate, Sport

Grasimea corporala in exces poate duce la serioase probleme de sanatate, dar si la diferite crize de personalitate, o spun diferiti medici din mai multe domenii. Daca lipsa timpului si a banilor ne priveaza de diferite regimuri stricte sau mers frecvent la sala de fitness, cu siguranta vrem sa ne indreptam atentia pentru produse de slabit si tonifiere capabile de rezultate miraculaose intr-un timp scurt. Care ar fi acelea?

Stiai ca un ulei pentru slabit si tonifiere natural poate fi solutia ideala pentru a scapa de excesul de kilograme?

Medicina a demonstrat ca atat pe cale orala cat si prin intermediul unor uleiuri esentiale pentru corp, obtinute din fructe sau plante capabile de o putere de absorbtie mare a grasimii, corpul are puterea sa-si recapete aspectul zvelt, tonic, fara sa fie predispus la riscuri.

abdomniplastieDaca anumite compozitii obtinute pe cale chimica, pot produce binecunoscutul efect YoYo, care implica dupa o slabire brusca, o ingrasare la fel de brusca, uleiurile esentiale, au scopul de a reduce straturile adipoase de la nivelul burtii sau soldurilor, modeland silueta perfect pentru ca dumneavoastra sa imbracati orice haina doriti si sa iesiti bine in pozele de grup sau alaturi de persoana draga.

Stiai ca un ulei obtinut pe cale vegetala (click aici pentru detalii suplimentare), ajuta atat la slabit cat si la hidratarea adecvata a pielii? Acest ulei are la baza niste ingrediente cu totul si cu totul deosebite, recunoscute atat pentru remodelare corporala, cat si pentru relaxare, dinamizare sau stabilizare a sistemului metabolic uman.

O combinatie complexa ce are la baza un extract de cafea si ceai, uleiuri esentiale de grapefruit si lamaie, macerat uleios de parlaute si ulei de carmelina. Toate aceste produse vin la pachet cu o certificare, care atesta ca sunt obtinute eco, fara conservanti chimici sau diferite substante obtinute pe cale genetica, un lucru foarte bun atat pentru organism, cat si pentru mediul inconjurator.

Un astfel de ulei trebuie aplicat zilnic pe picioare, solduri si burta pentru a da o forma de invidiat acestora, ajutand la scaparea de kilograme in plus fara un pic de efort! Valoreaza doar 92 lei, iar in aceasta perioada aveti posibilitatea sa-l obtineti chiar si cu 25% mai ieftin, producatorii supunand acest produs la oferte si promotii. O solutie inovativa pentru un om care stie ce vrea de la viata cu siguranta este o combinatie ideala pentru un corp zvelt, aratos si stralucitor!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]