Preocupate fiind de modul in care arata corpul nostru, perfectiunea siluetei reprezinta scopul pe care noi, femeile, dorim constant sa il atingem. Nu de putine ori ne confruntam cu depunerile inestetice de grasime ce se aseaza fix pe abdomen. Chiar daca facem miscare si avem o alimentatie echilibrata, rezultatele nu par sa se vada. Astfel, trebuie sa gasim o solutie optima pentru inlaturarea acestui defect fizic ce da impresia de postura disproportionata.
Image result for a beautiful waistMetoda perfecta pentru a scapa rapid si sigur de depunerile de grasime aflate la nivelul taliei este operatia de abdominoplastie. Efectuata la cele mai inalte standarde de profesionalism de catre Dr. Kasem Abu Bakr, aceasta procedura garanteaza rezultate exceptionale in reconturarea siluetei. Dupa aceasta interventie chirurgicala, vei obtine un abdomen mai plat, proportionat cu formele corpului tau.
Mai mult, interventia de abdominoplastie iti va oferi diverse avantaje pe plan emotional, inlaturand complexele dezvoltate din cauza greutatii in exces. Dobandirea unui abdomen mai ferm, tonic, are capacitatea de a conferi incredere in propria frumusete, un aspect ce asigura o mai buna relationare cu cei din jurul tau.
Daca alegi sa apelezi la clinica privata de operatii estetice din Bucuresti, Kasem Aesthetic, vei avea parte de o operatie de abdominoplastie realizata cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie laser.
Aceasta metoda revolutionara, pe langa faptul ca elimina durerea aproape in totalitate, garanteaza o recuperare mai usoara si o finete accentuata a actului chirurgical. In plus, riscurile in ceea ce priveste hemorgia sau complicatiile sunt diminuate considerabil.

Cum se realizeaza operatia de abdominoplastie?

Se efectueaza o incizie in partea inferioara a trunchiului, chiar in portiunea acoperita de lenjeria intima, pentru eliminarea excesului de piele. De asemenea, se consolideaza structura peretului abdominal iar daca surplusul de piele este prea mare, se poate interveni si asupra ombilicului in timpul efectuarii operatiei.
Interventia de abdominoplastie se efectueaza sub anestezie generala, asadar nu vei simti nimic in timpul actului chirurgical. Cand te vei trezi vei simti un disconfort pe zona tratata, insa acesta va trece odata cu vindecarea abdomenului.

Image result for a beautiful waist

Ce presupune recuperarea dupa procedura de abdominoplastie?

Dupa o perioada de doua nopti de spitalizare, urmeaza perioada de recuperare. Activitatea fizica poate fi reluata fara probleme, insa excesele trebuie evitate. Astfel, efortul exagerat este complet interzis pana cand zona tratata este complet vindecata.
In ceea ce priveste conducerea autovehiculelor, momentul in care pacientul va putea efectua aceasta actiune va fi ales de medic, in functie de amploarea operatiei de abdominoplastie. De asemenea, persoana operata va trebui sa urmeze un program de medicatie post-operator iar activitatea sexuala nu este indicata pe parcursul a 30 de zile.
Pansamentele de pe abdomen se vor elimina dupa 21 de zile de la interventia de abdominoplastie iar corsetul compresiv va ramane pe zona tratata aprozimativ 1-2 luni de la interventie, acest aspect diferind de la caz la caz in functie de modul de recuperare al pacientului.
Apeleaza chiar azi la clinica privata de operatii estetice Kasem Aesthetic si programeaza-te la interventia de abdominoplastie, procedura ce garanteaza obtinerea unui abdomen mai plat, atuu al frumusetii corpului tau! Dr. Kasem Abu Bakr iti sta la dispozitie la numerele de telefon 0730 052 545 si 0721 188 186 sau pe adresa de email [email protected]