Scarile joaca un rol important in orice camin, iar cu serviciul de placari trepte cu lemn de la Artisan de Maison, cadrul va fi complet.

Sculptate sau simple, cu forme geometrice sau modele florale, scarile sunt o invitatie la lumea personala.

Cu o experienta vasta in domeniu, Artisan de Maison realizeaza placari trepte cu lemn masiv, gata sa se imbine cu restul pieselor de mobilier.

Balustradele stilate sunt un alt aspect important care contribuie la crearea unei atmosfere ambientale im orice casa.

Specialistii in tamplarie si in decoratiuni de la Artisan de Maison folosesc doar materiale rezistente, de o calitatea exceptionala, cand e vorba de placari trepte cu lemn. Esentele variate de la fag, stejar, tei, cires sau lemne exotice, permit o cromatica vasta, pe gustul fiecarui client.

Pentru a dura mai mult, lemnul este tratat cu un strat protector impotriva factorilor ca apa, umezelea, praful, dar si a traficului sub care este supus zi de zi.

Fie ca sunt aplicate si interior sau in exteriorul casei, scarile placate cu lemn imbina frumusetea decorativa cu simtul practic.

Inspira-te din aceste modele cu placari trepte si redecoreaza-ti casa:

Placari trepte cu lemn pentru scari de interior

placari trepte

Scarile interioare realizate cu placari trepte din frasin contribuie la conturarea unui hol stilat si modern.

Dispuse in spirala in constrast cu peretele alb, treptele vor iesi in evidenta prin structura unica a lemnului.

Aducand natura la tine in casa, scarile placate cu frasin baituit sunt concepute pentru a face o trecere cu bun-gust spre etajul superior.

Lemnul dur este tratat sa reziste mai mult urmelor lasate de traficul din casa, pentru a mentine un aspect intact ani in sir.

Stabilitatea pe scari poate fi construita cu o balustrada din acelasi material dispusa in spirala.

Placari trepte cu lemn pentru scari exterioare

placari trepte exterior

Exteriorul casei tale poate conduce lumea catre un interior stilat. De aceea, scarile exterioare realizate cu placari trepte din lemn lacuit sunt o solutie la indemana.

Facute din frasin sau stejar de o calitate excelenta, scarile exterioare trebuiesc pregatite sa intampine apa, zapada, praful si schimbarile de temperatura.

Materialul folosit pentru placarea treptelor este conceput in asa fel incat sa reziste ani la rand, fara modificari vizibile sau urme de coroziune.

Siguranta mersului pe scari poate fi continuata de o balustrada din fier forjat pentru casele moderne, sau lemn sculptat pentru casele in stil rustic.

Fiind o solutie eficienta si la mare cautare, amenajarea scarilor cu placari trepte din lemn intregeste atmosfera fiecarui camin.