Daca am optat pentru dotarea baii cu dus si nu cu o cada, urmatorul pas este selectarea modelului de scurgere pentru dus. Daca avem si cadita de dus, firesc, va trebui sa alegem o scurgere potrivita caditei si atunci optiunile sunt mai limitate. Altfel, pentru un dus fara cadita, adica unul cu scurgere direct in podea, variantele sunt nelimitate! Putem alege o scurgere din otel inoxidabil sau chiar din inox, in toate formele dorite – rotunde, patrate, dreptunghiulare sau sub forma de nisa de scurgere. Unele sunt dotate cu sisteme antimiros si un cos pentru par care le face foarte usor de curatat si intretinut.

Sifon pardoseala grila

Sifonul de pardoseala cu grila de inox, antimiros si antirefulare, dotat si cu sac pentru strangere fire de par, reprezinta cea mai buna varianta de scurgere pentru dus. Prevazut cu guler care permite reglarea lor pentru orice tip de scurgere, el poate fi rotabil sau fix. Grila sifonului poate fi realizata din inox sau otel inoxidabil si poate avea diverse forme si dimensiuni. Poate fi triunghiulara potrivita pentru colt, patrata sau dreptunghiulara. Pentru camerele cu trafic mai mare sunt rigolele cu gratar de fonta. Iar ultima moda in materie de scurgeri, sunt cele cu suport pentru ceramica sau gresie! Acestea din urma, datorita culorii identice cu podeaua, se camufleaza perfect si aproape ca nici nu se observa.

Capac sifon, capace sifoane

Capacul de sifon este dispozitivul care acopera rigola de scurgere, atat pentru a o masca cat si pentru a bloca accesul obiectelor mai mari. Capacele de sifoane pot fi rotabile, reglabile sau fixe. In mare parte ele sunt realizate din otel inoxidabil sau chiar din inox si vin intr-o gama variata de forme pentru grilaj – wave in, greek, stripes, rainbow, caro, chaos, square etc. In varianta moderna, ele devin practic insesizabile, permitand placarea cu gresie sau ceramica. Astfel, ele ofera posibilitatea de incadrare perfecta in camera in care sunt montate. Decorative, simplu de montat si extrem de utile, ele nu trebuie sa lipseasca de pe rigolele de scurgere sau de dus.

 

Rigole de duș

Rigole industriale inox : ideale pentru colectarea si drenajul interior si exterior al cladirilor atat in domeniul casnic, industrial cat si alimentar prin sisteme drenaj din otel-inox. Colectarea apelor fluviale nu mai reprezinta o problema atunci cand folositi rigole de scurgere fie in materie de platforme industriale si comerciale, parcari, spatii de depozitare, terase, balcoane.
Rigolele industriale se adapteaza perfect acolo unde este necesara colectarea apei: sali de sport, piscine, terase, balcoane, parcari, etc.