detalii privind gama de termopane Salamander de calitateDafco este o firma din Bucuresti, care comercializeaza si monteaza tamplarie PVC. Bucurandu-se de o experienta in domeniu de 5 ani si un portofoliu de clienti multumiti, Dafco se recomanda prin calitatea serviciilor, profesionalism si punctualitate. Si pentru ca Dafco isi doreste sa ofere clientilor sai serviciile cele mai bune, a ales sa colaboreze cu cei mai buni producatori recunoscuti pe plan mondial. Asa ca, oricat de capricios ati fi, la Dafco cu siguranta veti gasi termopanele de calitate pe care vi le doriti si se potrivesc atat de bine cu casa dumneavoastra.

Gama de termopane de calitate

Dafco ne ofera termopane de calitate, colaborand cu Salamander Germania- pentru profile PVC, Roto Germania- pentru feronerie, Saint- Gobai si Guardian- pentru sticla termopan.

Termopanele de calitate oferite de Dafco sunt termopane de clasa A. Clasa A a termopanelor de calitate de la Dafco va garanteaza dumneavoastra o durabilitate a acestora cu mult peste media de varsta a termopanelor obisnuite. Termopanele de calitate de la Dafco au o viata estimata la 50 de ani, dumneavoastra bucurandu-va de investitia facuta. Alegand termopanele de calitate oferite de Dafco, in timp, va veti bucura si de economiile pe care le veti face. Termopanele de calitate de la Dafco se bucura de o izolare termica si fonica fara repros, care aduc castiguri mari in ceea ce priveste plata energiei.

Pe langa toate avantajele tehnice, termopanele de calitate de la Dafco se bucura si de un design modern, inovator, care va da un aer fresh casei dumneavoastra, punand accent pe personalitatea acesteia.

Pentru mai multe detalii privind gama de termopane Salamander de calitate si pentru a cunoaste brandul Dafco, intrati pe www.dafco.ro. Alegeti pentru casa dumneavoastra termopanele de calitate oferite de Dafco si va fi cea mai buna decizie pe care v-ati fi luat-o vreodata. Termopanele de calitate de la Dafco va sunt oferite la cele mai avantajoase preturi de pe piata de domeniu din Romania.