Acuvue este unul dintre cele mai cunoscute branduri de lentile de contact, produsele fiind unele de inalta calitate, fabricate dupa cele mai noi tehnologii in domeniu.

Lentilele de contact Acuvue ofera o hidratare excelenta ochiului, fac parte din noua generatie de lentile, astfel ca pot fi purtate si de catre cei care isi petrec ore intregi in fata calculatorului.

Acestea sunt realizate dintr-un tip nou de material si anume senofilcon A, de tip silicon hidrogel, care este cu 50% mai fin decat alte materiale care intra in componenta lentilelor de contact obisnuite!

In momentul in care alegi sa porti lentile de contact trebuie sa stii ca este foarte important sa tii cont de recomandarile producatorului.

Instructiunile pentru curatarea si intretinerea lentilelor de contact Acuvue trebuie sa fie respectate intocmai. In cazul in care regulile nu sunt respectate, pot sa apara iritatii ale ochilor ori neclaritati de vedere. In astfel de situatii lentilele trebuie sa fie indepartate, iar consultul la un medic oftalmolog este obligatoriu!

In cazul in care porti lentilele de contact pentru a corecta probleme legate de dioptrie, este recomandat cate un consult la fiecare sase luni, pentru ca dioptriile se pot schimba in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca lentilele trebuie sa fie schimbate si ele.

Ele sunt concepute atat pentru persoanele care au aceeasi dioptrie la ambii ochi, cat si pentru cei care au o dioptrie la un ochi si o alta dioptrie la celalalt ochi (astigmatism, in cele mai multe cazuri).

Lentilele Acuvue se ingrijesc conform indicatiilor producatorului

Pentru ca o pereche de lentile de contact Acuvue sa nu iti faca probleme, este vital ca acestea sa fie ingrijite cum spune producatorul. Ele trebuie tinute in solutia corespunzatoare si nu trebuie sa fie curatata decat cu o solutie special conceputa in acest sens. Daca ai auzit cumva ca lentilele se pot curata cu detergent ori cu spirt sau cu apa, sa stii ca acestea sunt mituri si nu trebuie sa faci in niciun caz acest lcuru, pentru ca lentilele de contact se vor deteriora!