Sandu Babasan vorbeste despre importanta alegerii unei platforme ecommerce cat mai flexibile pentru magazinele online

de | apr. 7, 2017 | Internet, Servicii

Lansarea unui magazin online sau a oricarui alt proiect intr-un mediu atat de competitiv este o activitate destul de dificila avand in vedere faptul ca deciziile pe care le luam trebuie sa fie dintre cele mai intelepte. La ora actuala avem numeroase exemple de magazine care au obtinut un real succes in mediul online insa avem si situatii in care multe magazine au disparut imediat dupa lansare. De cele mai multe ori alegerile pe care le fac webmasterii in ceea ce priveste platforma ecommerce este unul dintre factorii principali care pot aduce succesul unui magazin sau din contra. Alegerea unei platforme ecommerce flexibila si moderna permite magazinelor online sa se dezvolte corespunzator.

Astazi avem acces la o serie de platforme ecommerce pe care putem lansa un magazin online, insa specialistii in domeniu sunt de parere ca ar trebui sa ne indreptam atentia inspre platformele ecommerce mai moderne si care ne ofera o flexibilitate cat mai mare. O astfel de platforma este si Blugento despre care putem regasi mai multe informatii la www.blugento.ro. Iata cateva dintre avantajele pe care le ai daca alegi sa lansezi magazinul pe o platforma precum este Blugento, una dintre cele mai bine cotate platforme de acest gen.

prsnw support

Platforma magazin online – www.blugento.ro

Ai un grad ridicat de personalizare.

Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca pentru a impresiona utilizatorii, un magazin online trebuie sa fie creat intr-un mod cat mai intuitiv si mai atractiv, cu multe elemente foto si video. In acest sens, Blugento este una dintre alegerile ideale pe care le putem face avand in vedere ca aceasta platforma a fost creata special pentru a oferi webmasterilor posibilitatea de a personaliza magazinul dupa bunul plac.

Ai acces la numeroase functii care te pot ajuta sa obtii un real succes.

Avand in vedere faptul ca Blugento este o platforma creata pe baza Magento, acesta dispune de cel mai mare numar de functii si de cea mai mare comunitate de dezvoltatori, astfel ca aceasta platforma beneficiaza de update-uri in mod permanent in ceea ce priveste functiile si siguranta.

Design-ul este unul de tip responsive.

Acest lucru permite utilizatorilor sa acceseze in mod corespunzator site-ul atat de pe un desktop, precum si de pe un dispozitiv mobil. Avand in vedere ca statisticile vorbesc despre o crestere impresionanta a numarului de utilizatori care acceseaza site-urile de pe un dispozitiv mobil, un design responsive este lucrul cel mai bun pe care il poti oferi clientilor tai.

Ai un suport tehnic specializat si la dispozitia ta 24/7.

Daca ai intrebari sau daca te confrunti cu diverse probleme, atunci cu siguranta cele mai bune rapsunsuri le vei obtine de la echipa de suport a acestei platforme. Aici ai posibilitatea de a lua legatura cu o echipa foarte bine pregatita care te va ajuta sa gasesti cele mai bune solutii la problemele tale in ceea ce priveste aceasta platforma.

Blugento este o platforma ecommerce dezvoltata pe Magento care da posibilitatea companiilor mici si mari de a vinde rapid si eficient produsele.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]