Lansarea unui magazin online sau a oricarui alt proiect intr-un mediu atat de competitiv este o activitate destul de dificila avand in vedere faptul ca deciziile pe care le luam trebuie sa fie dintre cele mai intelepte. La ora actuala avem numeroase exemple de magazine care au obtinut un real succes in mediul online insa avem si situatii in care multe magazine au disparut imediat dupa lansare. De cele mai multe ori alegerile pe care le fac webmasterii in ceea ce priveste platforma ecommerce este unul dintre factorii principali care pot aduce succesul unui magazin sau din contra. Alegerea unei platforme ecommerce flexibila si moderna permite magazinelor online sa se dezvolte corespunzator.

Astazi avem acces la o serie de platforme ecommerce pe care putem lansa un magazin online, insa specialistii in domeniu sunt de parere ca ar trebui sa ne indreptam atentia inspre platformele ecommerce mai moderne si care ne ofera o flexibilitate cat mai mare. O astfel de platforma este si Blugento despre care putem regasi mai multe informatii la www.blugento.ro. Iata cateva dintre avantajele pe care le ai daca alegi sa lansezi magazinul pe o platforma precum este Blugento, una dintre cele mai bine cotate platforme de acest gen.

prsnw support

Platforma magazin online – www.blugento.ro

Ai un grad ridicat de personalizare.

Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca pentru a impresiona utilizatorii, un magazin online trebuie sa fie creat intr-un mod cat mai intuitiv si mai atractiv, cu multe elemente foto si video. In acest sens, Blugento este una dintre alegerile ideale pe care le putem face avand in vedere ca aceasta platforma a fost creata special pentru a oferi webmasterilor posibilitatea de a personaliza magazinul dupa bunul plac.

Ai acces la numeroase functii care te pot ajuta sa obtii un real succes.

Avand in vedere faptul ca Blugento este o platforma creata pe baza Magento, acesta dispune de cel mai mare numar de functii si de cea mai mare comunitate de dezvoltatori, astfel ca aceasta platforma beneficiaza de update-uri in mod permanent in ceea ce priveste functiile si siguranta.

Design-ul este unul de tip responsive.

Acest lucru permite utilizatorilor sa acceseze in mod corespunzator site-ul atat de pe un desktop, precum si de pe un dispozitiv mobil. Avand in vedere ca statisticile vorbesc despre o crestere impresionanta a numarului de utilizatori care acceseaza site-urile de pe un dispozitiv mobil, un design responsive este lucrul cel mai bun pe care il poti oferi clientilor tai.

Ai un suport tehnic specializat si la dispozitia ta 24/7.

Daca ai intrebari sau daca te confrunti cu diverse probleme, atunci cu siguranta cele mai bune rapsunsuri le vei obtine de la echipa de suport a acestei platforme. Aici ai posibilitatea de a lua legatura cu o echipa foarte bine pregatita care te va ajuta sa gasesti cele mai bune solutii la problemele tale in ceea ce priveste aceasta platforma.

Blugento este o platforma ecommerce dezvoltata pe Magento care da posibilitatea companiilor mici si mari de a vinde rapid si eficient produsele.