Atunci cand trebuie sa oferim cadouri pare ca sunt multe protocoale de urmat. Dar pe care ar trebui sa le urmati. Ar trebui sa va cumparati hartie de cadouri pentru ca ce se afla in cadou sa fie bine ascuns? Ar trebui sa le puneti intr-o punga de cadouri pentru ca acestea sunt incredibil de frumoase sau ar trebui sa le faceti pe ambele.

Trebuie sa recunoastem ca atunci cand primim cadouri in pungi ambalate dragut suntem mai impresionati dele. De asemenea, nici cel care ofera cadoul nu se va simti dezamagit atunci cand vede ca munca lui de cateva ore este distrusa in doar  cateva secunde. Pungile de cadouri reprezinta de asemenea si cea mai buna solutie.

Cu pungile de cadouri nu mai este nevoie sa taiati si sa lipiti. Doar puneti cadoul in interior si de asemenea umpleti-l cu hartie creponata sau cu servetele si sunteti gata. Nu mai faceti dezordine si nici nu va mai agitati. De asemenea un lucru pozitiv este ca punga de cadouri poate sa fie refolosita.

Sunt mai multi oamei care cred ca pungile de cadouri, desi sunt mai simplu de folosit sunt complet impersonale si ar trebui sa fie evitate. Impachetarea unui cadou arata ca ati pus timp si efort pentru a impacheta cadoul si pentru a il decora. De asemenea cu impachetarea traditionala pare mult mai simplu sa adaugati si o tusa personala si daca ambalati corect cadoul va arata foarte dragut.

Realitatea este ca atunci cand puneti cadoul intr-o punga de cadouri oameni pot sa fie mai impresionati de design si de aspect si vor fi mai incantati dar pot fi la fel de incantati si atunci cand primesc cadourile impachetate desi pentru asta trebuie sa aveti si skilluri si sa va pricepeti sa impachetati.

Pungile de cadouri va scapa in mod cert de timpul pierdut cu impachetarea.