Carti motivationale si dezvoltare personala – succes si echilibru, pe eLibrar

de | mart. 15, 2017 | Internet

Carti motivationale si dezvoltare personala pe eLibrarPe platforma online eLibrar sunt disponibile noi titluri de carti motivationale si pentru dezvoltarea personala din care va puteti inspira. Nu mai este un secret importanta acestor carti pentru oamenii din toate domeniile care vor sa aiba succes in cariera dar si echilibru in viata personala.

Sunt multi care scriu carti motivationale dar putine titluri ajung sa fie bestseller-e la nivel mondial, iar acest articol este despre cele mai reprezentative dintre ele.

„Cine mi-a luat cascavalul?” de Spencer Johnson este printre cele mai citite 10 carti la nivel mondial, continand ghiduri motivationale esentiale pentru cei care au un scop pe care vor sa il atinga. Este disponibila si in versiunea carte audio la rubrica dedicata cartilor motivationale de pe eLibrar.

Un titlu ingenios de carti motivationale este „Cele 3 reguli”. Dupa o cercetare minutioasa asupra companiilor de top, Michael E. Raynor si Mumtaz Ahmed au descoperit cele 3 reguli care stau la baza succesului pe care le-au dezbatut intr-una din cele mai captivante carti motivationale.  La finalul cartii motivationale veti concluziona ca prioritare sunt calitatea in detrimentul pretului redus si veniturile in detrimentul costurilor, iar alta regula nu exista.  Obiectivul ramane acela de a atinge cat mai des performanta prin dezvoltare personala continua.

Intrebarile si raspunsurile din titlul cartii motivationale „Musai List” va vor fi utile ca sfaturi simple de viata. Cititorul va observa ca are bucati din viata care asteapta o mai buna organizare si care este modul in care poate realiza acest lucru. Este una din acele carti motivationale pe care o veti citi pe nerasuflate si la care veti cugeta mult timp dupa lectura.

Carti pentru o dezvoltare personala armonioasa

Dintre numeroasele carti dezvoltare personala de pe eLibrar intr-un mod armonios  le mentionam aici pe cele mai populare. O dezvoltare armonioasa a personalitatii se poate obtine prin lectura cartilor care ne ofera ghiduri practice pentru viata.

Conform studiilor, cu ajutorul fortei universale putem fi creatorii propriului destin. Conditionati de intelegerea propriilor puteri, putem transforma gandurile in realitate. Aceste mistere sunt dezvaluite intr-una din cele mai enigmatice carti dezvoltare personala, „Distruge-ti obiceiurile nocive”.

„Ce spun eu si ce intelegi tu”este o carte dezvoltare personala importanta a lui Deborah Tannen. Majoritatea femeilor cred ca barbatii doar le critica si in timp ce barbatii considera ca femeile doar ii cicalesc. Ideile dezbatute intr-o conversatie personala vor fi percepute de barbat si de femeie totdeauna complet diferit. Felul in care purtam si intelegem o conversatie se va schimba definitiv dupa lectura acestei carti dezvoltare personala.

Nu este nicidecum cea din urma aceasta carte dezvoltare personala, „Cuvinte care vindeca” de Nance Guilmartin. Altruismul este virtutea prin care putem sa sa ii sprijinim pe cei aflati in dificultate, dandu-le o mana de ajutor, sau macar consolandu-i. Aceasta carte dezvoltare personala ne va fi de folos pentru a gasi cuvintele potrivite cand viata doare.

Astfel, prin carti motivationale si pentru dezvoltare devenim mai buni atat pe plan social cat si la munca. Platforma eLibrar va pune la dispozitie toate aceste carti si multe altele.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]