Goana după cadouri, fie cea din perioada sărbătorilor, fie cu ocazia unui fericit eveniment, este de multe ori obositoare, pentru că darurile perfecte sunt greu de găsit. StarGift.ro preia, însă, un concept inedit de daruri speciale, cadourile personalizate, și îl transformă într-o formulă specială pentru clienții săi.

Conceptul de cadouri personalizate nu este nou, însă modul în care magazinul online StarGift l-a adaptat într-o formulă online îl face mult mai accesibil pentru publicul larg. Ușurința cu care cadourile pot fi personalizate, precum și varietatea mare, de peste 200 de produse, fac din acest magazin o opțiune pentru cei aflați în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi.

Cum funcționează conceptul de cadouri personalizate online în cazul StarGift?

Magazinul online StarGift propune un concept user-friendly pentru cei care vor să facă un cadou special celor dragi, oferindu-le control deplin asupra modului în care va arăta produsul final. Astfel, pentru orice cadou personalizat din oferta StarGift, există două butoane speciale, care, în funcție de caracteristicile specifice ale viitorului cadou personalizat acționează în mai multe moduri:

·         Butonul de Personalizare poate fi folosit pentru a adăuga una sau mai multe poze pe produsul respectiv. Pozele pot fi încărcate direct de pe device-ul personal al clientului (telefon, tabletă sau computer) și pot fi aranjate în ordinea dorită pe cadoul personalizat

·         Același buton de personalizare poate fi folosit pentru adăugarea unor fotografii, precum și a unor mesaje speciale dedicate sărbătoriților, direct pe platforma de personalizare a magazinului online

·         Butonul de Previzualizare este special creat pentru a vedea cum arată un produs după procesul de personalizare cu text. După completarea câmpurilor text și acționarea butonului de previzualizare, apare produsul final, identic cu cel care va fi livrat clientului StarGift

Aceste butoane fac experiența de personalizare a cadourilor, precum și experiența de cumpărare, mult mai simple și chiar distractive pentru cei care doresc să încerce mai multe variante până se opresc la varianta finală pe care o comandă.

Ce cadouri personalizate ieftine pot fi găsite pe StarGift.ro?

Prețurile mici ale cadourilor personalizate sunt un alt motiv pentru care cei aflați în căutarea unui cadou cu personalitate, dar care au un buget restrâns, sau au cadouri mai multe de luat și vor să se încadreze într-o sumă anume. StarGift oferă prețuri speciale pentru cadouri care capătă o notă de originalitate datorită modului în care sunt gândite ca design și personalizate de către utilizatori.

Printre cadourile personalizate ieftine de pe StarGift se numără:

·         Cănile personalizate, cu fotografii, mesaje sau nume ale celor sărbătoriți

·         Dulciurile personalizate, care au un design special și care pot fi personalizate pentru o ocazie specială

·         Brelocurile personalizate, pentru crearea de mini numere de auto sau mesaje speciale pentru iubitorii de mașini

·         Felicitări personalizate, cărora le pot fi adăugate numele persoanelor sărbătorite

·         Cadouri gravate, personalizate cu mesaje amuzante pentru pasionații de bucătărit

Acestora li se adaugă și alte tipuri de cadouri personalizate pentru bugete puțin mai mari, precum haine brodate, șorțuri, tablouri, ceasuri și calendare toate personalizate.

Toate acestea pot fi personalizate în funcție de specificul lor, pentru a putea fi oferite mai departe prietenilor, colegilor, șefilor sau membrilor familiei sub forma unor cadouri personalizate amuzante și originale.

StarGift.ro le asigură clienților livrarea cadourilor personalizate comandate online și le oferă acestora și posibilitatea ridicării comenzii de la sediul din București, de pe Strada Crișana, nr.9.