Spatii comerciale de vanzare prin agentia Regatta si oferte unice la sectiunea de inchirieri!Specialistii  agentiei Regatta au selectat unele dintre cele mai interesante oferte de spatii comerciale din capitala pentru sectiunea respectiva a site-ului companiei.

Cele mai cautate spatii de acest tip  dispun de toate facilitatile necesare pentru o gama larga de activitati comerciale, iar proprietatile alese de consultantii Regatta alcatuiesc una dintre cele mai interesante oferte de pe piata imobiliara din Romania.

Clientii agentiei vor descoperi oferte deosebit de atractive la sectiunea de inchirieri spatii comerciale a paginii web, dedicate tuturor celor care isi doresc sa beneficieze de un vad excelent si de multe alte avantaje oferite de o locatie centrala.

Totodata, investitorii au la dispozitie o serie de oferte deosebit de interesante cu privire la spatiile comerciale scoase la vanzare prin Regatta. Piata de inchirieri din domeniu are capacitatea de a atrage atentia oricarei firme sau companii interesate de o vanzare crescuta, prin locatiile de exceptie si numeroasele avantaje pe care vi le ofera aceste spatii ultracentrale (le puteti gasi la sectiunea respectiva).

Firmele care comercializeaza obiecte decorative sau suveniruri vor fi atrase in special de ofertele de spatii comerciale de vanzare in zone centrale, cum ar fi cele din centrul istoric al capitalei. Peste 110 proprietati cu destinatii comerciale va asteapta la sectiunea respectiva a site-ului agentiei, alaturi de spatii de inchiriat in cele mai cautate zone ale capitalei.

Oferte spatii comerciale de vanzare prin Regatta

Consultantii imobiliari si-au folosit intreaga experienta de care dispun pentru a alege aceste oferte spatii comerciale de vanzare prin Regatta pentru site-ul agentiei. Sectiunea dedicata acestor tipuri de proprietati include peste 110 oferte, a caror locatie este, in cele mai multe cazuri, deosebit de avantajoasa.

3 spatii din aceasta categorie au fost propuse pentru zona parcului Cismigiu, iar alte 3 au fost selectate pentru cartierul Cotroceni. Expertii Regatta au scos la vanzare, de asemenea, o proprietate cu destinatii comerciale in zona Iancu Nicolae din nordul Capitalei. Fie ca vorbim de zonele ultracentrale sau ne referim la cele din nordul orasului, este important de retinut faptul ca locatia unei proprietati este un aspect deosebit de important in materie de inchirieri sau vanzari.

In aceasta perioada, veti putea inchiria prin Regatta o serie de spatii cu locatie centrala sau ultracentrala.

Sectiunea de inchirieri spatii comerciale Regatta – oferte deosebit de atractive

O serie de oferte atractive au fost incluse la sectiunea de inchirieri spatii comerciale Regatta pentru companiile si firmele care doresc sa beneficieze de un vad excelent. Inainte de a opta pentru una dintre aceste oferte speciale de inchirieri din capitala, este de preferat sa „treceti in revista” o serie de criterii importante:

Respectivele spatii necesita o deschidere stradala generoasa – acesta este cazul unei proprietati din zona Unirii, disponibila la suma de 2800 euro pe luna.

Este bine ca spatiile cu destinatii comerciale (de vanzare sau de inchiriat) sa fie prevazute cu sisteme speciale anti-incendiu si anti-efractie.

Cele mai atractive bunuri imobiliare de vanzare (sau incluse la sectiunea de inchirieri) beneficiaza de o locatie centrala deosebita.

In ceea ce priveste spatiile comerciale de vanzare prin Regatta, dar si referitor la sectiunea de inchirieri, agentia va propune solutii extrem de avantajoase.