Cryptex reprezinta acele jocuri rooms escape care astazi beneficiaza de tot mai multa apreciere in randul celor doresc sa cunoasca o noua modalitate de a-si petrece timpul alaturi de prieteni, distrandu-se si in acelasi timp descoperindu-si noi calitati. In acest sens, Cryptex ii asteapta pe doritori cu usile camerelor rooms escape deschise in fiecare zi, iar pentru a interactiona cu povestile din misterioasele incaperi tot ce trebuie sa faceti este sa optati pentru o rezervare, intrand pe pagina web site-ului cryptex.ro si solicitand intervalul orar pe care il preferati.

Ce reprezinta jocul rooms escape?

Rooms escape este acea evadere reala dintr-o camera bazata pe poveste pe care trebuie sa o deslusiti impreuna cu echipa vostra. Jocul are la baza cateva reguli pe care trebuie sa le respectati, punand accent pe atentie, spirit de observatie, indemnare, rapiditate si lucru in echipa. Daca reusiti sa le utilizati pe toate, este imposibil sa nu iesiti triumfatori din camerele rooms escape. Orice indiciu pe care il gasiti in rooms escape de la Cryptex are o anumita logica, fiind inca o piesa din puzzle-ul pe care trebuie sa il asamblati pentru a deschide din nou usa care s-a inchis in spatele vostru odata ce ati trecut pragul sau. Obiectivul jocului si preturile pentru escape rooms la Cryptex le gasiti in acest link, dar pe scurt, scopul jocului este acela de a gasi faimoasa cheie care se potriveste cu incuietoarea usii pe care trebuie sa o deschideti. Pare simplu, insa este extrem de dificil. Rooms ecape are o logica clar definita, incercand nu numai sa va ofere un mediu distractiv, ci sa va masoare nivelul de cunostinte, solicitandu-va la maximum IQ-ul de inteligenta!

escape rooms

Ce se intampla daca nu puteti evada din rooms escape?

In cazul in care evadarea nu reuseste sa produca in termen de 60 de minute, camera se va deschide cu ajutorul personalului de pe pagina web www.cryptex.ro care va va monitoriza pe toata durata incercarii voastre de a triumfa in fata jocului rooms escape. In timpul acestui joc nu veti fi supusi niciunui pericol fizic sau mental, rooms escape fiind create cu mare atentie pentru ca voi sa fiti in permanenta siguranta! Daca nu ai incercat inca acest facinant joc, vino la Cryptex si dezleaga misterele rooms escape!