Oferta speciala la Regatta - apartament 2 camere in Bucuresti de vanzareConsultantii agentiei Regatta au selectat pentru oferta speciala a companiei unele dintre cele mai elegante locuinte de 2 camere din capitala. In principiu, clientii interesati de aceasta oferta variata fac parte din randul cumparatorilor care doresc sa adopte un nou stil de viata. De la terasele si saloanele de spa din cartierele selecte din Bucuresti si pana la imprejurimile superbe, orice apartament rezidential din capitala va oferi numeroase avantaje viitorilor proprietari.

Pentru a include, de exemplu, un apartament de 2 camere de vanzare in oferta Regatta, specialistii agentiei parcurg cu minutiozitate o serie de etape complexe. Locatia de exceptie, calitatea amenajarilor interioare si facilitatile oferite de cladirea in care se afla respectivul apartament sunt analizate cu o atentie deosebita.

Oferta de vanzare a agentiei Regatta este intocmita cu daruire si profesionalism, iar clientii companiei vor beneficia de cele mai elegante apartamente din Bucuresti. In ultimii ani, piata imobiliara din Romania s-a conformat trendului crescator inceput dupa perioada crizei financiare. Pentru cumparatorii aflati in cautarea unui apartament in zone ultracentrale sau rezidentiale, expertii in tranzactii imobiliare au inclus numeroase locuinte de vanzare in oferta Regatta.

Un apartament avand 2 camere a fost propus spre vanzare pentru zona Herastrau-Satul Francez, avand o suprafata de 124 mp si fiind disponibil la pretul de 210000 euro.

In Bucuresti, exista peste 40 de proprietati scoase la vanzare pentru zone selecte precum Floreasca, Herastrau sau Iancu Nicolae. Cartierele din nordul orasului sunt, de asemenea, prezente in oferta propusa de Regatta.

Cauti un apartament 2 camere de vanzare in oferta Regatta? Agentia iti aduce propuneri de exceptie

Conditiile oferite de un apartament 2 camere de vanzare in oferta Regatta sunt de cea mai buna calitate. Expertii in tranzactii imobiliare ai companiei au selectat numai acele locuinte din Bucuresti care corespund celor mai exigente criterii. Chiar si zona Primaverii este reprezentata de un apartament scos la vanzare prin Regatta, iar 11 locuinte sunt disponibile in zona parcului Herastrau.

In continuare, te vei familiariza cu genul de criterii pe care trebiuie sa le indeplineasca un apartament de vanzare in Bucuresti propus de agentia Regatta.

Oferta apartament de vanzare in Bucuresti – criterii la standarde inalte

Pe site-ul agentiei vei gasi acea oferta apartament de vanzare in Bucuresti pe care o cauti de multa vreme. Selectia intocmita de consultantii Regatta cuprinde locuinte extrem de elegante, situate in zone usor accesibile ale capitalei. In Bucuresti, atentia cumparatorilor se indreapta catre zone precum Baneasa-Sisesti, Herastrau sau Floreasca. Preturile sunt stabilite in functie de locatie (sunt preferate zonele centrale, ultracentrale, rezidentiale si de nord), numarul de camere, calitatea amenajarilor si facilitatile oferite de apartamentele respective.

Un superb apartament avand 2 camere, situat in zona Calea Victoriei-Ateneul Roman, se vinde la pretul de 200000 euro prin intermediul acestei moderne agentii din Bucuresti. Trebuie mentionat faptul ca numarul de camere a fost modificat – designul interior de exceptie se potriveste mai bine cu noile amenajari si cu noua impartire a apartamentului.

Cea mai atractiva oferta de apartament de vanzare este acum foarte aproape de tine – agentia Regatta Bucuresti ti-a pregatit o selectie speciala de locuinte cu 2, 3, 4, 5 sau chiar 6 camere.