Cauti extensii par natural de calitate? Alege Afrodita’s!

de | feb. 23, 2017 | Fashion, Internet

Extensii par natural de calitate pe Afrodita'sAcum, ca ai descoperit universul fascinant al acestui site de cosmetice de o calitate deosebita, nu-ti ramane decat sa accesezi sectiunea extensiilor de par a paginii web, dedicata tuturor celor care isi doresc un look feminin sofisticat pentru orice ocazie.

Clientele Afrodita’s stiu deja ca sepcialistii platformei online ne pun la dispozitie cele mai bune produse cosmetice si accesorii, pentru a ne ajuta sa avem un machiaj perfect si o coafura superba. Preturile reflecta calitatea deosebita a acestor extensii superbe, cu un procent mare de par natural. Astfel, vei putea comanda online prin intermediul Afrodita’s un set de extensii de tip clip-on, disponibil online pentru suma de 369 Ron.

Extensiile de par natural de tip clip-on se aplica extrem de usor si nu necesita o ingrijire speciala, fara sa afecteze parul tau natural. Riscul ca extensiile sa alunece sau sa se desprinda este redus in totalitate, datorita clipsurilor cu banda de silicon. Cu ajutorul acestor tehnologii inovatoare din domeniul de „hair-styling”, vei fi admirata la orice petrecere si vei reusi sa te bucuri de cea mai frumoasa coafura.

Aceste extensii sunt confectionate in proportie de 100% din par natural si se pot coafa, vopsi, intinde sau ondula. Pretul unui set format din mai multe mese de par natural este de 369 Ron, iar tu vei putea acum sa-ti recapeti increderea in propria frumusete. Nu ezita, in consecinta, sa optezi pentru site-ul de cosmetice Afrodita’s, ai carui specialisti au ales pentru tine unele dintre cele mai deosebite produse de infrumusetare din mediul online.

Extensii par natural de la 49 Ron pe site-ul Afrodita’s

Extensii par natural de la 49 leiPretul de 49 Ron corespunde unei extensii de breton de culoare neagra, confectionata din par de cea mai buna calitate.

Aplicarea de extensii cu keratina este o alta metoda inovatoare pentru care platforma online ti-a pregatit un mare numar de produse de o calitate unica.

Cele mai frumoase extensii par natural te asteapta acum in oferta deosebit de bogata a site-ului de infrumusetare si produse cosmetice. Pentru suma de 116 Ron, vei putea comanda online prin intermediul Afrodita’s mese in nuante deschise de blond sau extensii pentru par negru intens.

Aceeasi gama de extensii pe baza de keratina iti pune la dispozitie variante inedite – astfel, vei putea cumpara prin intermediul Afrodita’s mese de par blond cu suvite, disponibile pe site-ul de provenienta la pretul de 132 Ron.

Cele mai frumoase extensii par natural te asteapta acum pe Afrodita’s

Indiferent care este culoarea parului tau natural, specialistii site-ului ti-au pregatit o mare varietate de oferte, care te vor ajuta sa beneficiezi de o coafura superba. Peste 550 de sortimente te asteapta la sectiunea de extensii par a acestui site de exceptie.

Calitatea acestor extensii creste odata cu procentul de par natural, fapt ce se oglindeste si in preturile acestor produse de infrumusetare. Stilul Ombre este foarte apreciat de iubitoarele de fashion, iar Afrodita’s iti ofera extensii pe baza de keratina pentru acest gen de coafura. Nuantele de blond platinat se imbina armonios cu tonurile de saten inchis ale acestor mese superbe, disponibile online la suma de 209 Ron.

Pe Afrodita’s, vei gasi extensii par natural cu adevarat superbe, in nuantele care corespund trendurilor actuale. Daca iti doresti un look feminin si un par superb, alege oferta platformei online.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]