Peste 270 de modele de paturi tapitate si variante vintage pe DecoStores

de | feb. 22, 2017 | Internet

Paturi tapitate si vintage pe DecoStoresPeste 270 de modele de paturi tapitate te asteapta online pe platforma DecoStores, site care iti ofera cele mai noi creatii ale unor designeri de profil.

Stilul minimalist si calitatea sunt cuvintele-cheie care definesc colectia de mobilier prezentatata online, in cadrul careia vei descoperi cele mai interesante modele de paturi vintage sau tapitate.

In continuare, poti admira cateva variante vintage sau tapitate pe care ai putea sa le alegi pentru dormitorul tau, alaturi de multe alte articole si accesorii de amenejari interioare promovate pe platforma online.

Peste 270 de modele de paturi tapitate pe platforma DecoStores

Site-ul a pregatit pentru vizitatorii online pasionati de decoratiuni interioare peste 270 de modele de paturi tapitate disponibile online la preturi accesibile. Preturile pentru aceasta categorie incep in jurul sumei de 902 Ron, iar un superb model de pat tapitat cu piele ecologica se vinde la pretul de 998 Ron in mediul online:

Peste 270 de paturi tapitate pe DecoStoresAceste paturi sunt prevazute cu spatiu de depozitare si somiera rabatabila, oferindu-ti astfel motive suplimentare pentru a alege variantele tapitate de pe DecoStores.

Pentru o suma de peste 1100 Ron, vei putea comanda pe magazinul online de referinta modele de paturi tapitate cu piele ecologica de culoare alba, care vor aduce in dormitorul tau stilul relaxat si nuantele luminoase ale unor designeri care adopta stilul minimalist.

Decoratiunile vintage castiga din ce in ce mai mult teren in preferintele designerilor si ale cumparatorilor, iar platforma DecoStores a selectat, de asemenea, o serie de modele de paturi in acest stil.

Exista un numar infinit de posibilitati de decorare a unui dormitor pe baza acestor de sortimente elegante si versatile, care iti vor permite sa treci peste anumite bariere de stil. Peste 70 de variante de paturi elegante gen vintage pot fi admirate acum la sectiunea site-ului dedicata acestui stil de mobilier.

Modele de paturi vintage de la 626 Ron pe platforma DecoStores

Variantele elegante din metal disponibile la suma de 626 Ron se incadreaza in seria de modele de paturi vintage promovate pe DecoStores. Te-ai gandit vreodata cat de frumos ar arata un astfel de pat retro intr-un dormitor spatios, decorat cu draperii si covoare elegante? Deosebit de practice, modelele vintage din metal iti ofera posibilitatea de a realiza o mare varietate de combinatii, care sa cuprinda piese rafinate de mobilier si detalii alese in mod inspirat.

Paturi vintage de la 626 lei pe DecoStoresAceste modele de paturi vintage din metal sunt foarte usor de intretinut, iar platforma DecoStores iti pune la dispozitie variante deosebit de interesante din aceasta gama.

Pentru cei care prefera eleganta clasica a unor sortimente tapitate de paturi, peste 270 de modele sunt disponibile prin intermediul DecoStores.

Desi predomina tapiteriile de culoare alba, neagra sau gri, designerii au inclus in aceasta impresionanta colectie variante in nuante vii de albastru deschis, care vor arata extraordinar in orice dormitor.

Pretul unor superbe paturi tapitate cu materiale de cea mai buna calitate poate trece peste valoarea de 21300 Ron, dar preturile sunt rezonabile pe DecoStores.

Peste 270 de variante tapitate se alatura paturilor concepute in stil vintage, disponibile online la sectiunea respectiva a platformei de mobila si decoratiuni DecoStores.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]