Rilvan Group ofera servicii avantajoase pentru transporturi rutiere de marfuri

de | feb. 13, 2017 | Afaceri

Cateva informatii despre transporturile rutiere de marfuri

Serviciile de transporturi rutiere de marfuri desfasurate la noi in tara de tine o proportie covarsitoare din totalitatea tipurilor de transport.

Exista pe piata aproximativ 20.000 de firme romanesti de transport rutier de marfa, dintre care aproximativ 2.000 efectueaza operatiuni si pe plan international. Pentru a putea presta servicii internationala, firmele trebuie sa detina o licenta speciala in acest sens si sa indeplineasca o serie de conditii.

Rilvan Group ofera servicii de transporturi rutiere de marfuri extrem de profesioniste

In Romania, exista destul de putine firme precum Rilvan Group care opereaza detinand o astfel de licenta, din aceasta cauza si numarul operatiunilor de transporturi rutiere de marfuri pe plan international prestate de catre firme de la noi din tara este si atat de mic, in comparatie cu numarul total al firmelor ce ofera servicii nationale.
In cazul Rilvan Group, aceasta firma subcontracteaza alte companii pentru prestarea acestor servicii. Pentru mai mult detalii despre serviciile de transporturi de marfuri accesati link-ul urmator: https://rilvan.eu/ro/transport-de-marfuri/transport-rutier-marfuri.html.

Acolo veti gasi toate detaliile de care aveti nevoie pentru aceste servicii. Apeland la un partener de incredere marfa va fi transportata in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi.

Cateva caracterstici pe care le au aceste transporturi rutiere de marfuri

Transporturile rutiere de marfuri sunt cea mai utilizata varianta dintre celelalate, fiind in acelasi timp destul de avantajoasa din punctul de vedere al costurilor, mai ales pentru destinatiile interne si continentale. De asemenea, se poate pot executa transporturi rutiere de marfuri si intre continente, insa trecerea acestoa pe apa se va face cu ajutorul navelor maritime.

transporturi rutiere de marfuri

Transportul rutier de marfa se realizeaza cu ajutorul autovehiculelor, in special camioanelor si tirurilor, ce detin suficient spatiu pentru depozitare astfel incat drumurile sa devina eficiente din punct de vedere al costurilor. Daca ar fi realizat numai cu ajutorul unor masini mai mici, costurile pentru combustibil ar creste la un nivel mult prea mare comparativ cu cantitatea de marfa pe care un astfel de transport rutier ar putea sa o livreze. Din aceasta cauza camioanele sunt cele mai utilizate pentru executarea acestor servicii.

La noi in tara exista o flota de camioane foarte moderna, ba chiar una dintre cele mai moderne din toata Europa. Acest clasament se realizeaza pe baza unor standarde europene speciale foarte bine stabilite, cunoscuta caracteristica Euro 1-6, Euro 6 fiind cel mai recent standard european care prevede nivelul emisiilor de dioxid de carbon in atmosfera ale masinilor usoare, de pasageri si ale autovehiculelor comerciale.
Mai mult decat atat, Romania detine la randul sau o serie de standarde foarte clare cu privire la transporturile rutiere de marfuri, mai ales in ceea ce priveste siguranta la volan, obligand soferii masinilor de mare tonaj sa conduca doar insotiti si de asemenea, sa ia pauze pentru dormit la anumite intervale de timp, intervale foarte clar stabilite si urmarite printr-o serie de sisteme implementate in bordul camioanelor.

In conluzie, putem spune in mod clar ca aceste transporturi rutiere de marfuri reprezinta cea mai des intalnita varianta aleasa majoritatea companiilor pentru a transporta marfa. Daca doriti sa beneficiati de o serie de servicii de calitate apelati la Rilvan Group. Aici veti gasi intotdeauna un partener de incredere cu care veti putea incheie parteneriate pe termen lung.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.952)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.046)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.175)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]