Extensii de par natural si gene false fir cu fir cu Beauty Lounge

de | feb. 12, 2017 | Fashion

Extensii par si gene false fir cu fir la Beauty LoungeCele mai frumoase extensii de par natural sunt acelea al caror aspect nu lasa impresia ca ai vizitat recent un salon de infrumusetare. La Beauty Lounge, poti beneficia de extensii de par realizate in mod profesionist, pe baza unor metode ultramoderne.

Suvitele aplicate cu nanoring sunt ideale pentru tipul de par subtire, iar metoda de extensii clip-on asigura un look natural si o coafura usor de intretinut. Daca vei alege aceasta varianta, vei descoperi ca respectivele extensii cu clipsuri pot fi atasate in doar cateva minute si se pot desprinde cu cusurinta de parul natural.

Extensii de par natural de exceptie la Beauty Lounge

Acest centru special  iti propune o serie de variante moderne pentru cele mai frumoase extensii de par natural si iti ofera posibilitatea de a beneficia de gene false fir cu fir.

Atunci cand ajungi la un salon profesionist de cosmetica, este de preferat sa soliciti parerea specialistilor, pentru a fi indrumata catre varianta de extensii de par care ti se potriveste cel mai bine. Extensiile pe baza de clips-uri sunt unele dintre cele mai moderne optiuni in materie de hair styling, oferindu-ti posibilitatea de a-ti coafa sau vopsi parul asa cum doresti.

Un alt serviciu de care te vei putea bucura la Beauty Lounge consta in aplicarea fir cu fir a genelor false, destinata clientelor care doresc sa beneficieze de un look impecabil. Brandul de gene Xtreme Lashes este deja foarte cunoscut in saloanele de cosmetica din America, iar salonul iti pune acum la dispozitie metode inovatoare care utilizeaza aceste produse de exceptie. In cadrul ambiantei odihnitoare a acestui centru ultramodern, vei beneficia de experienta in aplicarea de gene false a specialistilor centrului. Fiecare fir va fi aplicat la o mica distanta fata de genele tale naturale, pentru a permite pleoapelor sa-si pastreze mobilitatea.

La Beauty Lounge, vei avea posibilitatea de a alege o varianta de extensii cat mai apropiata de nuanta parului tau natural, pentru a avea coafura de vis pe care ti-o doresti de atata vreme.

Gene false fir cu fir intr-un salon ultramodern

Gene false fir cu fir intr-un salon modernSpecialistii Beauty Lounge te vor ajuta sa te bucuri de gene false fir cu fir superbe pentru un look impecabil.

Indiferent de ocazia pentru care te pregatesti, expertii salonului de infrumusetare iti vor evidentia expresivitatea ochilor si iti vor oferi o coafura extraordinara, pe baza celor mai moderne extensii de par.

Adezivul folosit de pentru a fixa cu indemanare si talent fiecare fir de par al acestor superbe gene false face parte tot din gama Xtreme Lashes. Specialistii salonului Beauty Lounge te vor ajuta sa arati excelent, bucurandu-te de gene superbe.

Cu ajutorul acestor sofisticate extensii de par natural si datorita calitatii superbelor gene false fir cu fir, vei fi stralucitoare cu orice ocazie.

Fie ca iti doresti gene false asa cum poti vedea doar in revistele de specialitate, sau doresti sa te poti bucura de cele mai reusite extensii de par natural, Beauty Lounge iti ofera ocazia unica de a beneficia de experienta angajatilor sai. Frumusetea genelor false si a extensiilor cu procent mare de par natural nu va trece, cu siguranta, neobservata.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]