Alege gama Henderson de paturi din lemn – calitate la preturi rezonabile

de | feb. 8, 2017 | Amenajari interior

Paturi din lemn de calitate pe Henderson la preturi rezonabileAtunci cand ne decoram dormitorul, vom dori cu siguranta sa gasim articole de mobilier practice si cu design deosebit, care sa ofere o nota de personalitate intregii incaperi. Fie ca vom opta pentu modele rabatabile, din lemn sau metalice, exista un criteriu pe care il indeplinesc toate paturile comercializate de magazinul online Henderson: gama variata de articole de mobilier pentru dormitor a site-ului include piese moderne, de o calitate deosebita. Stilul unic, calitatea si materialele de exceptie definesc colectia bogata de mobilier oferita de Henderson.

Daca iti doresti paturi din lemn cu design simplu, care sa se incadreze perfect in decorul dormitorului tau, nu ezita sa accesezi aceasta sectiune a site-ului de mobila si decoratiuni. Sa presupunem ca ti-ai pregatit un buget de maxim 2800 Ron pentru un pat modern din lemn, care sa aiba un design elegant si sa fie, totodata, durabil si usor de intretinut. Magazinul online Henderson iti propune, prin intermediul uimitorului sau site, o serie de modele de paturi care corespund acestor limite de pret. In continuare, vei putea admira doua variante ce pot fi comandate online pe site-ul de mobila si decoratiuni.

Paturi din lemn la preturi rezonabile pe magazinul Henderson

Raportul excelent dintre calitate si pret recomanda aceste variante inedite de paturi din lemn tuturor iubitorilor de decoratiuni interioare de calitate. Pentru suma de 796 Ron, ai ocazia de a comanda online pe Henderson un model propus de firma producatoare Szynaka, potrivit pentru o saltea de 160 cm.

Paturi din lemn la preturi rezonabileNuantele superbe ale finisajelor (stejar sanoma in combinatie cu elemente de culoare alba) pot oferi un aer tineresc si relaxat oricarui dormitor, iar calitatea de exceptie a acestui articol durabil se ridica la nivelul marilor producatori de mobilier de stil.
Vizitand mai departe expozitia virtuala de mobilier elegant vei descoperi paturi al caror pret depaseste suma de 1200 Ron, fara sa treaca insa de 2800 Ron.

Doar doua modele de paturi de lemn masiv ies din aceste limite de pret: o superba creatie a companiei AL2, care se vinde la pretul de 10602 Ron si o varianta disponibila la suma de 12530 Ron.

Paturi din lemn intre 700 Ron si 2800 Ron pe Henderson

Aceasta categorie a paginii web cuprinde, printre alte creatii unice ale designerilor europeni de mobilier, un sortiment de pat de lemn care costa 2787 Ron pe Henderson.

Articolul include in structura sa deosebita panouri din PAL melaminat si fronturi MDF, avand finisaje in culorile rafinate ale lemnului de cires de Malaga combinat cu nuante de bej lucios. Firma Szynaka este compania al carei stil si-a pus amprenta asupra liniilor elegante ale acestor exceptionale paturi de lemn, care asteapta online sa fie alese de catre cei mai exigenti cumparatori.

Paturi cu preturi intre 700 Ron si 2800 RonAlaturi de modelele rafinate ale paturilor de lemn de pe Henderson, pe site te asteapta o mare varietate de piese de mobilier in stil minimalist, varianta deseori abordata de catre designerii din nordul Europei.

Comode si noptiere cu finisaje retro, canapele sau coltare extensibile, paturi rabatabile dedicate incaperilor mai putin spatioase si multe alte sortimente pot fi acum comandate pe acest site inedit de mobila si decoratiuni.

Sfat: Daca esti in cautarea de paturi din lemn la promotie sau reducere, merita sa arunci o privire si pe site-ul Crazy-Deals.ro la categoria reduceri Casa si Gradina. Aici vei gasi cele mai noi reduceri paturi din lemn si multe alte reduceri la articole pentru casa si gradina oferite de cele mai populare magazine online din Romania.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]