Cu operatii estetice, dorintele tale de frumusete devin realitate – Apeleaza la Kasem Aesthetic!

de | feb. 8, 2017 | Sanatate, Life

Cu toate ca ne este greu sa recunoastem, defectele fizice au o putere imensa in schimbarea perceptiei noastre asupra standardelor de frumusete. Nasul carn, posteriorul cu aspect plat sau sanii cu dimensiune mica ajung sa reprezinte adevarate complexe, alterand modul in care ne raportam la cei din jurul nostru. De cate ori nu te-ai simtit descurajata de aspectul corpului tau la fiecare privire in oglinda?

Fiecare dintre noi incercam sa castigam lupta cu defectele corporale prin diverse tehnici. Unele persoane spera sa scape de depozitele de grasime prin exercitii fizice in timp ce altii recurg la diete drastice, care pot afecta sanatatea. Atat indivizi de sex masculin cat si femei de pretutindeni, incearca sa scape de riduri inestetice utilizand diferite creme care nu ofera efectul scontat. Incercam sa ne ascundem defectele corporale cu ajutorul hainelor si ne descurajam din ce in ce mai mult, observand ca ne luptam cu morile de vant.Kasem operatii estetice

Asa cum se intampla de obicei, cand speranta se pierde, apare de nicaieri o solutie perfecta pentru rezolvarea problemelor tale! Astfel, iti sugeram sa alegi o cale mult mai usoara si sanatoasa pentru indeplinirea scopurilor tale de frumusete. Apeleaza la Kasem Aesthetic, clinica privata de tratamente si operatii estetice, locul unde obtii perfectiunea corporala.

De ce sa suferi in tacere din pricina unor imperfectiuni ce pot fi corectate de catre Dr. Kasem Abu Bakr? Indiferent daca vrei sa iti corectezi defectele intampinate la nivelul fetei sau doresti sa oferi noi curburi corpului tau, afla ca in clinica noastra vei beneficia de rezultate de exceptie.

In executarea actelor chirurgicale folosim tehnologie laser, asadar ai certitudinea ca vei beneficia de cele mai inalte standarde de conform pe toata perioada procedurilor alese. Serviciile noastre cuprind o gama larga de operatii estetice, dintre care amintim abdominopastie, rinoplastie, liposuctie, implant pometi, implant barbie si nu numai!

Image result for esthetic surgeryPoti opta pentru lifting facial sau mamar pentru un aspect mai frumos al corpului tau. Alege sa te programezi la otoplastie daca ai probleme cu urechile decolate sau bucura-te de o imagine mai atractiva a zonei ochilor recurgand la blefaroplastie.

Cu Dr. Kasem Abu Bakr, specialist al chirurgiei siluetei, ai certitudinea ca frumusetea ta nu are limite. In plus, cu ajutorul acestor operatii estetice obtii rezultate exceptionale si din punct de vedere functional. Astfel, viata ta devine la fel de frumoasa precum imaginea ta in orice oglinda!

Iti stam la dispozitie la numerele de telefon 0730 052 545 si 0721 188 186 pentru programari la orice tip de procedura chirurgicala. Alege din gama noastra de operatii estetice pe cea care se potriveste aspiratiilor tale si bucura-te de o frumusete rapitoare a trasaturilor.

Indiferent daca iti doresti un chip cu trasaturi proportionate sau vrei un posterior bombat si sani mai voluminosi, nu ezita sa apelezi la clinica Kasem Aesthetic. Profesionalismul si dedicarea Dr. Kasem Abu Bakr reprezinta dovezi de expertiza ce nu pot fi contestate, asadar stii ca iti lasi corpul si frumusetea in cele mai pricepute maini!

Cu operatii estetice de top realizate in clinica noastra, fiecare dorinta de frumusete iti este indeplinita! Fa-ti o programare acum la 0730 052 545 sau 0721 188 186 si scapa de complexele fizice ce te descurajeaza constant!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.179)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]