Corpuri de iluminat pentru dormitor pe site-ul Henderson pentru o casa cu stilA sosit momentul sa descoperi noul stil al casei tale cu ajutorul magazinului de mobila si decoratiuni Henderson, care iti pune la dispozitie un mare numar de sortimente de corpuri rafinate de iluminat interior. Aceste obiecte ingenioase de iluminat se vor incadra extraordinar de bine in orice dormitor sau living modern, iar site-ul dispune de creatiile pline de originalitate apartinand unor firme europene de profil.

In continuare, vei putea admira doua variante de decoratiuni pentru dormitorul tau, care includ corpuri ultramoderne de iluminat cu design original, de genul celor comercializate online pe magazinul Henderson. Stilul vintage este din ce in ce mai apreciat de designeri si de cumparatori, iar posibilitatile de a decora un dormitor in acest stil sunt, practic, infinite.

Corpuri de iluminat dormitor in stil vintage

Corpuri vinage de iluminat pentru dormitor pe Henderson

Acest gen de amenajari interioare include corpuri de iluminat dormitor in stil vintage si piese de mobilier de acelasi gen. Elementele decorative retro, ornamentatiile bogate, finisajele speciale si obiectele de iluminat de genul candelabrelor cu multe brate nu trebuie sa lipseasca dintr-un astfel de decor. Magazinul de mobila Henderson iti pune la dispozitie o serie de draperii, covoare sau perdele vintage in nuante neutre, avand detalii decorative rafinate. Acesta este genul de accesorii de interior care se vor potrivi extraordinar de bine unor corpuri elegante de iluminat, de genul candelabrelor bogat ornamentate, al aplicelor sau al lustrelor cu design deosebit.

Candelabrele sunt corpuri de iluminat rafinate, care nu se potrivesc oricarui stil de decoratiuni interioare. Pentru dormitor, putem alege un model discret de candelabru sau chiar o plafoniera cu design special. Modelul de plafoniera prezentat in cele ce urmeaza este disponibil pe site-ul Henderson la 3123 Ron, pret justificat in totalitate prin calitatea si designul special al acestui elegant obiect de iluminat de dormitor. Apartinand firmei producatoare Ideal Lux, aceasta plafoniera stilata include elemente decorative formate din corpuri de cristal taiat cu migala, fixarte pe un cadru metalic cromat.

In continuare, vei putea admira o versiune moderna de dormitor decorat in stilul minimalist atat de indragit de designerii din nordul Europei.

Alege corpuri de iluminat in stil modern sau minimalist

Corpuri de iluminat minimaliste in stil modern

Daca te pasioneaza articolele de mobilier si accesoriile in stil minimalist, poti aduce in dormitor piese cu design simplu si corpuri ultramoderne de iluminat, de genul aplicelor sau al plafonierelor avand forme geometrice simple. Stilul minimalist „atrage” alegerea unor corpuri de iluminat dormitor cu design simplu, de genul lustrelor tip pendul disponibile in zeci de variante pe Henderson.

Exista situatii in care calitatea unor produse de exceptie, concepute conform cerintelor unui stil aparte, justifica un nivel special al preturilor atribuite acestor articole speciale. Astfel, Henderson iti ofera ocazia de a aduce in dormitorul tau un model de plafoniera de tavan format din 4 corpuri simple, de genul celor propuse de firma Fede.

Nu ezita sa-ti decorezi locuinta profitand de oferta variata a magazinului Henderson, care iti ofera corpuri absolut speciale de iluminat de dormitor, menite sa ofere stil si personalitate oricarui apartament. Pentru amenajarea unui apartament de bloc, este de preferat sa optezi pentru corpuri de iluminat simple si moderne, iar stilul vintage este perfect pentru o vila spatioasa.