Tabureti pentru bucatarie de calitate in magazinul Henderson

de | feb. 4, 2017 | Internet

Tabureti pentru bucatarie in cadrul magazinului online HendersonMagazinul online Henderson pune la dispozitia publicului din Romania tabureti pentru bucatarie de cea mai buna calitate in cadrul ofertei sale bogate de mobila si accesorii de bucatarie.

Chiar daca au parte de o concurenta serioasa din partea modelelor sofisticate de scaune de bucatarie, taburetii au locul lor bine stabilit, deoarece nu oricine beneficiaza de spatiul necesar in bucataria proprie.

Modelele de tabureti de bucatarie de la Henderson

In momentul de fata, magazinul Henderson ofera 11 modele de tabureti bucatarie in cadrul sectiunii sale de mobila si accesorii specifice, la preturi cuprinse intre 328 si 2460 de lei.

Toate produsele din magazin sunt realizate de marci importante, recunoscute pe piata de mobila din intregul spatiu al Uniunii Europene, astfel ca modelele de tabureti sunt fabricate de producatori de renume precum Bloomingville, Hubsch, Nordal sau Sedia Elite.

Intervalul de pret mentionat mai sus este oarecum inselator, deoarece modelul de taburet cel mai costisitor, comercializat cu aproape 2500 de lei, consta de fapt intr-un set de 2 tabureti, realizat de Nordal intr-un design rustic.

Pentru a caracteriza pe scurt gusturile publicului roman in materie de tabureti, setul discutat mai sus este al doilea cel mai popular articol din aceasta categorie, din punctul de vedere al vanzarilor anterioare. Prima pozitie este ocupata de un model Hubsch, care este de fapt mai mult o banca decat un taburet, ce costa peste 1200 de lei. Astfel, cel putin la capitolul de tabureti de bucatarie, se poate concluziona ca romanii se orienteaza in special catre modelele de top, atat ca pret, cat si ca design.

In cazul in care taburetii nu sunt pe gustul dumneavoastra, oferta de scaune pentru bucatarie a Henderson reprezinta un punct de plecare ideal in cautarea de substitute.

131 de modele de scaune pentru bucatarie extrem de variate din punctul de vedere al dimensiunilor, design-urilor si preturilor, asteapta sa fie inspectate pe site-ul Henderson, ca sa nu mai fie aduse in discutie scaunele tip bar.

Acestea din urma reprezinta o solutie mai inedita, dar fara indoiala ca avantajoasa pentru bucataria dumneavoastra. 171 de modele de scaune bar sunt disponibile in acest moment la Henderson, cu roti sau fara roti, modele clasice inalte sau modele mai discrete cu un aer futurist, astfel ca alternative la tabureti vor exista intotdeauna.

Comenzile de mobila plasate in cadrul magazinului Henderson beneficiaza de transport gratuit in cazul in care valoarea depaseste 300 RON (pentru Bucuresti si imprejurimi) sau 500 RON (pentru restul tarii), astfel ca un set de tabureti de bucatarie va ajunge la dumneavoastra cu costuri minime in cel mai scurt timp posibil.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]