Oferta exceptionala de inchirieri birouri pe Regatta.ro

de | feb. 4, 2017 | Finanţe, Afaceri, Economie

Oferta exceptionala de inchirieri birouri pe Regatta.roDepartamentul de inchirieri al agentiei cuprinde oferte exceptionale, referitoare la spatii ultramoderne de birouri situate in zonele centrale, ultracentrale si de nord ale capitalei. Clientii companiei s-au familiarizat deja cu conceptele-cheie care definesc activitatea specialistilor in tranzactii imobiliare de la Regatta: profesionalism, daruire si competitivitate.

Cladirile de la sectiunea de inchirieri care dispun de cele mai moderne facilitati se afla pe primul loc in preferintele agentilor acestei companii de top. In consecinta, veti putea admira pe site-ul Regatta.ro unele dintre cele mai elegante spatii de birouri, destinate firmelor care doresc sa beneficieze de sedii aflate in zone de exceptie ale capitalei.

In jur de 200 de oferte exceptionale au fost inregistrate la categoria de inchirieri birouri a site-ului agentiei Regatta, avand in vedere spatii cu amenajari de ultima generatie, demne de orice firma de top. In continuare, veti descoperi o serie de oferte deosebit de interesante selectate de expertii companiei si destinate pietei de inchirieri corespunzatoare acestei categorii.

 

Oferte unice de inchirieri birouri pe Regatta.ro

Acum este momentul potrivit sa vizitati sectiunea de inchirieri birouri pe Regatta.ro pentru a descoperi oportunitati unice pe piata imobiliara de la noi din tara. Firmelor care doresc sa gaseasca un nou sediu li se ofera ocazia speciala de a inchiria cladiri ultramoderne de birouri in zone deosebit de elegante din Bucuresti. O astfel de cladire cu amenajari ultramoderne din zona Aviatorilor este disponibila spre inchiriere la pretul de 16000 euro/luna + TVA, alaturi de multe alte oferte de exceptie.

Din randul celor 200 de spatii de birouri propuse pentru inchiriere in capitala, 11 se afla in Baneasa, 4 in Pipera si 10 in zona Floreasca. Zona Aviatorilor este reprezentata de 8 variante de cladiri de acest tip, in timp ce un numar de 3 oferte au fost inregistrate pe Regatta.ro pentru Calea Dorobantilor.

Multe companii din Bucuresti se afla in cautarea unor spatii de birouri situate in zone ultracentrale precum Victoriei, Calea Calarasilor, Cotroceni, Piata Romana sau Unirii. 3 oferte de inchirieri au fost incluse in selectia intocmita de expertii Regatta pentru imprejurimile parcului Cismigiu, iar 8 cladiri de birouri sunt disponibile pentru zona Universitate.

Suma pentru care poate fi inchiriat un modern imobil din Aviatorilor atinge valoarea de 16000 euro/luna + TVA, pretul fiind justificat pe deplin pe baza facilitatilor de exceptie de care beneficiaza aceasta cladire. Angajatii companiei care va inchiria acest spatiu vor beneficia de conexiune retea voce si internet, cablu TV si sisteme ultramoderne de climatizare. Amenajarile cu gresie, faianta, parchet si geamuri termopan contribuie la ambianta absolut speciala pe care o ofera incaperile spatioase ale acestui imobil elegant.

Principalele tipuri de facilitati de care trebuie sa dispuna un astfel de imobil au in vedere existenta unui numar adecvat de locuri de parcare, precum si existenta in aceste cladiri a unor sisteme moderne de climatizare. Toate aceste cerinte sunt indeplinite, printre altele, de un superb spatiu dintr-o vila din zona Unirii, inclus la departamentul de inchirieri al agentiei Regatta.

 

Dupa ce veti studia sectiunea de inchirieri birouri pe Regatta.ro si veti admira proprietatile prezentate online, va veti convinge de exigenta specialistilor agentiei cu privire la imobilele selectate.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]