Bucatarii modulare stilate si practice de la magazinul online HendersonStiu cat de mult tii la dulapul de pe vremea bunicii si ca nu vrei sa te desparti inca de masa de lemn de nuc la care se strangea familia. Dar este bine sa te gandesti la aspectul general al locuintei. Nu vrei sa para invechit nu?
A venit vremea sa uiti de mobilierul invechit, complet nepractic si greoi.
Alege mobilier modular nou pentru bucatarie de la Henderson. Asta pentru ca mobilierul modular este cel mai practic. El imbina functia cu stilul, utilizand fiecare centimetru la maxim.

Noi bucatarii modulare pe Henderson

Sunt multe bucatarii modulare pe Henderson din care poti alege modele unice ingenios proiectate. Create pentru a se adapta oricarui spatiu bucatariile modulare sunt totodata frumoase si utile. Unde mai pui cat pot fi configurate in atat de multe moduri folosind atat de multe finisaje. Asa incat doua bucatarii modulare nu vor semana intre ele.

Un model unic de bucatarii modulare este Emma. Zona de gatit este bine delimitata de cea de spalat vase, spatiile de depozitare sunt multiple si generoase. Este ideala pentru o bucatarie open space dar poate fi adaptata si la una traditionala. Finisajele tip stejar aurii in combinatie cu pereti falsi ce imita zidaria traditionala creeaza o atmosfera foarte calda si primitoare. Desi este un aparat electrocasnic obisnuit, hota arata ca un obiect cu functie estetica.

Anny este un alt sortiment original printre zecile de bucatarii modulare. Etajera cu polite poate servi la asezarea vaselor in timp ce insula de gatit atrage atentia prin electrocasnicele de ultima generatie. Este o bucatarie minimalista unde functionalul este pe primul loc. Cu finisaj din lemn wenge si lemn alb lacuit da prestanta si atitudine.

Fortuna Gold este un sortiment sofisticat de bucatarii modulare unde fiecare detaliu este tratat cu maxima atentie. Bucataria este dotata cu spatii generoase de gatit care sunt puse in evidenta de blatul din material opulent. Corpul suspendat amplifica senzatia de extravaganta in aceasta bucatarie absolut superba.

Asadar daca te tenteaza sortimentele de bucatarii modulare precum cele din revistele de design interior, alege una de pe Henderson iar casa ta va fi unica. Henderson este magazinul online de mobila printre cele mai bine aprovizionate din Romania.

Ti-a placut un model dar l-ai dori intr-o alta configurare sau intr-o culoare diferita? Henderson iti sta la dispozitie. Cei de la Henderson pot realiza in fabrica proprie mobilier la comanda in functie de necesitatile tale. Toate articolele lor au un raport calitate pret foarte bun.Specialistii in materie de mobilier de la Henderson si-au pus ca tinta sa devina unul dintre cei mai mari retaileri din Romania. Ei aduc mobila de calitate superioara de la producatori de top din tari precum Finlanda, Polonia, Norvegia, Suedia, Spania, Italia sau India.