Cele mai bune oferte de apartamente de vanzare in Bucuresti

de | feb. 2, 2017 | Economie, Servicii

Cele mai bune oferte de apartamente de vanzare in Bucuresti

Consultantii Regatta au pregatit si pentru acest an o selectie speciala de oferte de apartamente de vanzare in Bucuresti, dedicate clientilor care isi doresc o locuinta linistita, cu finisaje de lux. Zone selecte precum Herastrau, Primaverii sau Floreasca va ofera nenumarate posibilitati, din randul carora urmeaza sa alegeti apartamentul ideal pe care vi-l doriti. Expertii agentiei va vor indruma cu profesionalism pasii catre locuinta de vis a familiei dumneavoastra, tinand cont de tendintele actuale ale pietei imobiliare si dispunand de o serie de criterii rafinate de selectie.

In Bucuresti, veti intalni oferte deosebit de bune pentru apartamente situate in cartiere elegante, care au capacitatea de a va oferi cele mai bune conditii si cele mai moderne facilitatii. Viata familiei dumneavoastra se va desfasura cu totul altfel in mediul linisit si select al unor zone precum Herastrau sau Primaverii, iar expertii Regatta va propun o serie de apartamente scoase la vanzare pentru Aviatorilor, Dorobanti sau Nordului. Mediul linistit, imprejurimile superbe si amenajarile de ultima generatie va vor schimba perceptia asupra ideii de confort. Cu ajutorul Regatta, aveti ocazia de a oferi familiei dumneavoastra apartamente de vis din apropierea celor mai bune scoli, gradinite, sali de fitness sau unitati de after school.

Expertii in tranzactii imobiliare ai agentiei Regatta au selectat cele mai bune oferte de apartamente, dedicate clientilor care au drept tinta gasirea unor apartamente cu adevarat confortabile in Bucuresti.

 

Cele mai bune oferte de apartamente de vanzare in Bucuresti

Cele mai interesante oferte de apartamente de vanzare in Bucuresti

Activitatea companiei Regatta este dedicata sectorului de lux de apartamente propuse spre vanzare sau inchiriere in unele dintre cele mai elegante cartiere din Bucuresti. Fie ca vorbim de zone precum Herastrau, Primaverii, Dorobanti, Nordului sau Aviatorilor, consultantii agentiei aduc in atentia clientilor propuneri incredibile care vizeaza achizitionarea unor superbe locuinte cu amenajari de vis. Aveti ocazia de a admira pe site cele mai bune oferte de apartamente de vanzare in Bucuresti care au fost intocmite cu daruire de expertii companiei.

A selecta unele dintre cele mai atragatoare oferte din zona imobiliara implica o munca enorma, care include o serie larga de verificari si studii estimative. De la aspectele legislative ale unei tranzactii si pana la facilitatile pe care vi le ofera aceste apartamente de exceptie propuse spre vanzare, agentii Regatta parcurg fiecare aspect care tine de proprietatile promovate.

 

Apartamente de vanzare in Bucuresti, cu imprejurimi de vis

Apartamente de vanzare in Bucuresti, cu imprejurimi de vis

Consultantii agentiei si-au fixat un singur scop: acela de a  propune cele mai bune oferte de apartamente celor care apreciaza stilul, eleganta si locatia selecta a unei cladiri. In ultimii ani, s-a schimbat considerabil conceptia potentialilor cumparatori asupra stilului de viata. Din ce in ce mai multe familii isi indreapta atentia catre apartamente gata mobilate, cu finisaje luxoase si o ambianta deosebita.

Pentru zona Nordului din Bucuresti, un superb Penthouse cu 12 camere a fost scos la vanzare la pretul de 3000000 euro. Dispunand de suprafata de 650 mp, acest apartament va ofera o serie de facilitati ultramoderne si beneficiaza de amenajari deosebit de elegante cu parchet, gresie si faianta. Centrala termica si sistemul modern de aer conditionat, alaturi de cele 3 locuri de parcare, contribuie la confortul extraordinar de care se va bucura familia dumneavoastra in urma acestei oferte.

Din randul numeroaselor oferte ale agentiei, se remarca apartamente exceptionale situate in cele mai bune zone din Bucuresti. Un alt penthouse cu amenajari de lux a fost propus spre vanzare pentru zona Primaverii, avand 4 terase cu suprafata totala de 200 mp si 3 locuri de parcare.

 

Multe alte oferte de apartamente de vanzare in Bucuresti asteapta sa fie atent studiate, sub indrumarea agentilor competenti ai acestei companii de top. Nu pierdeti ocazia de a locui in zone bune din Bucuresti, in ambianta unor apartamente de vis.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.952)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.047)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.175)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]