Specialistii recomanda teava rotunda trasa de pe mesterumanole.ro

de | ian. 21, 2017 | De Reținut

Teava rotunda trasa pe care o gasiti pe mesterumanole.ro este un material de constructie, care face parte din categoria materialelor metalurgice, care se bucura de un succes foarte mare in randul specialistilor si numai.
Tevile rotunde trase de aici sunt foarte des utilizate in anumite proiecte datorita calitatilor speciale pe care acestea le au si varietatilor de aplicatii in care acestea pot fi utilizate.

Cateva calitati speciale pe care le are teava rotunda trasa

Tevile rotunde trase sunt realizate din otel. Aceasta esta o calitate foarte importanta, deoarece teava rotunda trasa preia din calitatile de baza pe care le are otelul, acest lucru fiind tradus prin: rezistenta foarte buna.

Tevile rotunde trase sunt foarte rezistente pe toata lungimea lor

Datorita faptului ca nu prezinta puncte de sudura, acest material este foarte apreciat de specialisti, deoarece rezista foarte bine la presiuni ridicate pe toata lungimea sa. Rezistenta ridicata la presiune ce se datoreaza otelului si lipsei punctelor de sudura permite ca teava rotunda trasa sa poate fi utilizata pentru transportul de lichide si gaze non-agresive la presiuni ridicate fara existenta anumitor riscuri.

Dupa cum reiese si din numele lor, forma perfect circulara pe care o au aceste tevi rotunde trase adauga un plus de rezistenta. De asemenea, avand in vedere forma pe care o au acestea sunt una dintre cele mai bune solutii pentru transportul de fluide la presiuni ridicate.

Unde utilizeaza specialistii teava rotunda trasa?

Datorita calitatilor si permisivitatii pe care le are, acest material a inceput sa fie utilizat din ce in ce mai mult de specialisti intr-o arie foarte variata de proiecte.
teava rotunda trasa
In general, specialistii utilizeaza aceste material in domeniul constructiilor metalice, acolo unde este nevoie de un material ce ofera o rezistenta ridicata, in special in realizarea structurilor de rezistenta pentru diverse proiecte. Teava rotunda trasa este de asmenea solutia domeniilor industrial si agronomic, fiind folosit si pentru constructia navelor maritime.

Mai mult decat atat, dupa cum precizam anterior, aceasta mai este utilizata pentru realizarea de elemente ce trebuie sa reziste unor presiuni foarte mari pentru transportul anumitor fluide si gazelor non-agresive.

In domeniul gospodaresc, teava rotunda trasa este utilizata de mesteri si persoane fizice pentru realizarea unor piese de uz casnic sau pentru realizarea de constructii adiacente locuintelor, datorita faptului ca este eficienta si rezistenta.

Pe mesterumanole.ro gasiti tevi rotunde trase la un pret foarte bun

Gama disponibila online difera in functie de grosime, insa toate acestea au o lungime de 6 m liniari. Teava rotunda trasa poate fi insa taiata in functie de particularitatile fiecarui proiect in parte.
Magazinul online Mesteru Manole comercializeaza online o gama foarte mare de materiale de constructii pe care le puteti comanda online foarte usor. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul de telefon 0741 238 406 sau puteti trimite un email pe adresa [email protected].

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]