Cum sa alegeti un fotograf potrivit pentru nunta Dumneavoastra

de | ian. 23, 2017 | Recomandat

Semneaza un contract

Odata ce ti-ai ales fotograful, semneaza un contract ce cuprinde totul- de la data nuntii si orele de care acestia au nevoie pentru a procesa fotografiile si cum le vei primi in final- scris negru pe alb.

Programeaza o sesiune de fotografiere a logodnei

Odata angajat fotograful, o sesiune foto anterioara nuntii va rezolva multe probleme: este o buna oportunitate de a te familiariza cu fotograful si a te obisnui cu ipostaza de model pentru el; vei putea sa iti dai cu parerea asupra caror fotografii ti-au placut si care nu inainte de ziua nuntii.

Intocmeste o lista rezonabila de fotografiere

Nu pierde timpul incercand sa fotografiezi toate combinatiile de rude, neamuri si veri. Limiteaza-te la cateva poze importante si roaga-ti domnisoara de onoare sau alt membru de la petrecerea nuntii sa te ajute la organizare. Nu uita sa incluzi daca doresti poze in alb negru sau color, nici sa mentionezi alte elemente de décor pe care le doresti capturate( de exemplu, suporturile de servetele facute manual care ti-au creat sindromul tunelului carpian de la tesut). In timp ce transmiti aceste note, ataseaza cateva poze cu tine in care consideri ca arati uimitor, pentru ca fotograful sa isi faca o parere asupra cum ai vrea sa arati in ziua nuntii. Si include orice alte notite despre orice, cum ar fi bunica ce are probleme cu soldul si nu poate sta in picioare pentru mult timp.

Respecta programul

In ziua nuntii totul va dura mai mult decat crezi, de la machiaj si pana la imbracat. Si intamplarile nedorite vor avea loc (credeti-ne !)—de la ratacirea juramintelor la trafic infernal—asadar stabileste o zi de program strict ce ofera suficient timp pentru a le rezolva fara a taia din sesiunea de fotografii.

Fa din timp fotografii

Daca nu doresti sa pierzi un minut din ora cocktailului, programeaza-ti sesiunea de fotografii portret inainte de ceremonie. Bonus: vei fi mai putin nervoasa in momentul in care mergi spre altar iar coafura si machiajul vor fi proaspete pentru poze.

Tine capul sus

Fotografii ne spun ca foarte multe cupluri isi tarsaie picioarele in drumul catre altar deoarece sunt foarte emotionati. In final, tine capul sus, chiar daca zambetul nu o sa apara. O fata ingrijorata a miresei inaintea juramintelor sau o mimica contemplativa in timpul ceremoniei religioase sunt mult mai bune decat fotografierea unor capete plecate.

Savureaza momentul

Incearca sa nu te agiti la lucruri marunte, cum ar fi relocarea sesiunii de fotografii portret din cauza ploii sau cea mica se plictiseste la sesiunea fotografiilor cu familia. Permite fotografului sa se tina de programul stabilit, sa imortalizeze cat mai multe momente si sa stie cum ar arata mai bine—tine minte, de asta i-ai angajat. Daca stai tot timpul sa te uiti la camera, nu te va surprinde discutand cu noul tau sot sau amuzandu-te cu prietenii. Fotograful este cel care trebuie sa isi faca griji pentru capturarea acestor momente—nu tu!

Daca aceste informatii despre fotografiile de nunta vi s-au parut interesante, puteti sa ne vizitati si pe website-ul nostru efectuand click aici !

Te-ar mai putea interesa si....

Dreptul familiei, divort si custodia minorilor

Dreptul familiei, divort si custodia minorilor

Cabinetele de avocati va pun la dispozitie o serie de servicii profesionale privitoare la dreptul familiei, divort si custodia minorilor. Cand parintii nu se pot pune de acord cu privire la cine sa ramana copilul, se cere ajutorul instantei de judecata. Custodia...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]