Fotografierea unei nunti la cele mai inalte standarde

de | ian. 22, 2017 | Recomandat

Fii spontan

In timp ce trebuie sa fii organizat si pregatit pentru a fotografia o nunta, poti de asemenea sa obtii multe poze grozave fiind spontan si imortalizand oportunitati pe masura ce ideile iti vin in minte.

Investeste intr-un suport pentru blit

Investeste intr-un suport separat pentru blit, sunt intr-adevar scumpe dar iti va face pozele de 10 ori mai reusite (controlul umbrelor).

Gaseste un moment de odihna

Ofera-ti un moment de relaxare cand toata lumea este la masa( nimeni nu doreste poze in timp ce mananca). Te poti uita prin pozele facute si poti sterge pe cele nereusite pentru a face loc pe cardul de memorie al camerei.

Uita-te in jur dupa unghiuri de fotografiere nu foarte evidente

Misca-te daca poti. Plimba-te si fa poze din diferite unghiuri. Urca-te pe scari si fa poze de ansamblu asupra petrecerii de nunta. In timpul dansului mirilor, obisnuiesc sa orbitez in jurul mirilor. De departe, la inceput, apoi putin mai aproape. Are un efect incredibil. Aceasta metoda este buna si pentru alte fotografii.

Fa si fotografii amuzante !

Fa fotografii amuzante. Nu trebuie sa fie toate serioase. Zambetele sunt o amintire grozava. La ultima nunta am rugat cavalerii de onoare si mirele sa urce intr-un copac si am suprins o fotografie superba.

Adu o scara sau un piedestal

Avand la indemana un piedestal cu 3 scari sau o scara scurta pot face diferenta in ceea ce priveste fotografiile de grup, si vei putea de asemenea sa le folosesti pentru fotografii creative ale cuplului in timpul zilei.

Imbraca-te adecvat

Informeaza-te din timp cat de formala va fi nunta, si cum te vei asorta evenimentului. Unii fotografi de nunti prefer sa poarte un singur costum la fiecare nunta. Altii considera ca este perfect normal sa poarte pantaloni si camasa. Unele femei fotograf poarta o rochie, iar altele poarta blugi si un tricou polo dragut. Nu as putea spune ca exista un raspuns corect in ceea ce priveste acest aspect, dar merita sa te gandesti la asta dinainte.

Reteta perfecta pentru o lumina naturala de succes

Intrucat unele dintre sesiunile foto se petrec in timpul “orelor de aur” incearca sa fotografiezi doar mireasa cu soarele in spatele ei. Voalul si rochiar vor straluci. Vei avea nevoie sa completezi lumina pentru a scoate in evidenta detaliile.

 Spune miresei sa tina buchetul mai jos decat este normal. Va arata mai bine in poze.

Spune miresei si domnisoarelor de onoare sa tina buchetele la nivelul buricului. In caz contrar, acestea au tendinta sa le tina prea sus !

Ofera un termen scurt

Sunt total ipocrit aici, dar aducand pozele cuplului imediat ce se intorc din luna de miere arata ca iti pasa de fotografiile lor.

Daca doriti sa cititi si alte articole despre fotografiile de nunta, ne puteti vizita website-ul printr-un click aici !

Te-ar mai putea interesa si....

Dreptul familiei, divort si custodia minorilor

Dreptul familiei, divort si custodia minorilor

Cabinetele de avocati va pun la dispozitie o serie de servicii profesionale privitoare la dreptul familiei, divort si custodia minorilor. Cand parintii nu se pot pune de acord cu privire la cine sa ramana copilul, se cere ajutorul instantei de judecata. Custodia...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.179)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]