Aminteste-le domnisoarelor de onoare sa zambeasca atunci cand pasesc catre altar

Inainte de a incepe ceremonia, asigura-te sa le amintesti domnisoarelor de onoare sa zambeasca atunci cand pasesc spre altar. Nici nu ai idee la cate nunti am fost martor, cand acestea merg cu capul in pamant si sunt triste. Cateodata pur si simplu uita si nu realizeaza ca sunt fotografiate. Adu-le aminte ! (Multumesc Meagan Kunert)

 Fii rapid !

Motivul pentru care fotografierea unei nunti este printre cele mai grele tipuri de fotografie platita este pentru ca nu ai timp sa reglezi camera. Este nevoie de multa experienta si pricepere sa iti setezi cu rapiditate tehnica de fotografiat , pentru a nu rata nici-o fotografie.

Adu cateva elemente de recuzita

In functie de stilul in care fotografiezi si preferintele cuplului, aducerea de cateva elemente de recuzita, cum ar fi cutiute de inel, o rama goala de tablou precum si un umeras elegant pentru rochia de mireasa pot face o mare diferenta. Nu numai ca te vor ajuta sa obtii niste poze grozave, dar va transmite cuplului ca ai depus eforturi pentru eveniment.

Sarutul sa fie leeeent

Nu trebuie sa incurajezi o partida in mijlocul nuntii, dar in general saruturile sunt prea scurte pentru fotograf sa surprinda aceste ipostaze in cateva poze. Incurajeaza-i sa se sarute mai lent. Nu se vor supara.

Intreaba mireasa

Intreaba mireasa care parte a rochiei sale ii place cel mai mult. Poate este vorba despre trena, poate este voalul. Intreaba-o pentru a te asigura ca vei avea fotografii cu ceea ce i-a placut la rochie.

Informeaza-te despre situatia luminozitatii

Daca vizitezi locatia evenimentului in acelasi interval de timp cu ziua cand va avea loc evenimentul, vei putea observa cum este lumina si vei sti ce elemente de luminozitate vei utiliza in fieare etapa a nuntii. Cheia este pregatirea.

Obturator silentios !

Unele camera sunt echipate cu o setare ce va face obturatorul silentios. Nu iti doresti sa  tragi 10 cadre pe secunda precum o mitraliera in timpul juramintelor. Selectarea setarii petru obturator silentios face diferenta.

Adu un trepied

Fotografii nu lucreaza de obicei cu un trepied cand pozeaza la locatie, dar acest lucru poate fi folositor cand se fotografiaza in interiorul unei biserici slab luminate. Adu un trepied pentru aceste situatii pentru a putea obtine o poza buna chiar daca folosesti un o viteza mai lenta a obturatorului. Chiar daca vei putea scapa pozand fara trepied, ti-ai dori s ail folosesti pentru a putea folosi un ISO scazut pentru a obtine poze curate.

 Pozeaza petrecerea de nunta in alb-negru

Pozatul in alb-negru ofera fotografiilor de nunta aspect elegant si un sentiment de clasicitate. Gandesc ca majoritatea fotografiilor de la petrecerea de nunta arata mult mai bine in alb-negru. Cu siguranta vei dori sa discuti cu mirii despre ce poze isi doresc color, dar nu pierde ocazia de a utiliza fotografia alb-negrul.

Daca sunteti in cautarea mai multor informatii utile despre fotografi de nunta, ne puteti vizita efectuand click aici !