Sfaturi pentru fotografii de nunta

de | ian. 15, 2017 | Servicii

Poarta incaltaminte confortabila

Ca si fotograf de nunti, vei avea foarte mult de mers in ziua evenimentului. Cu siguranta ca pantofii Stiletto se potrivesc de minune, dar vei fi cel mai morocanos fotograf de nunti din lume.

Discuta cu mirii despre superstitia de a vedea mireasa inaintea nuntii

Unele cupluri sunt foarte superstitioase in ceea ce priveste traditia conform careia mirele nu ar trebui sa vada mireasa inainte de ziua nuntii. Eu, spre exemplu, obisnuiesc sa port o discutie cu mirii si sa le explic faptul ca am nevoie de cel putin o ora doar cu ei (nimeni altcineva) pentru a putea realiza un album foto decent. Odata ce isi dau seama ca trebuie sa dedice atata timp unei sedinte foto, timp pe care nu il pot aloca in planurile pentru ziua cea mare, sunt deschisi sa realizeze sedinta foto cu o zi inainte, imbracati in mire si mireasa. De asemenea, ofera miresei sansa sa incerce coafura si machiajul, iar tu vei avea timp suficient pentru a realiza pozele ideale de nunta.

Evita principala reclamatie a mireselor despre fotograf

Principala reclamatie pe care o aud din partea mireselor este aceea ca fotograful a uitat sa imortalizeze un anumit moment( cum ar fi mireasa si prietena din liceu, sora ei mai mica in rochie roz, etc). Cea mai buna metoda de a evita o astfel de situatie este de discuta cu viitoarea mireasa si de a ruga-o sa creeze o lista cu ipostazele pe care le doreste imortalizate. Ii poti aduce chiar si cateva exemple de fotografii care sa o ajute sa isi faca o lista cu ceea ce doreste sa fie fotografiat. Noteaza-ti lista de fotografii si bifeaza-le una cate una in ziua nuntii. De cele mai multe ori raman cam 15 poze must-have.

Schimba obiectivele pentru a schimba expresiile

Daca observi ca mirii se simt inhibati de aparatul foto si nu reusesti sa ii surprinzi relaxati si interactionand unul cu celalalt, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa schimbi obiectivul cu unul mai lung (200mm, spre exemplu) si sa te retragi mai in spate. Cuplul va incepe in mod natural sa interactioneze si vei putea obtine fotografiile dorite, nemaisimtindu-se presati de camera. Este modul meu favorit de a incepe fotografierea nuntii si al cuplului. Fiind la distanta, mirii se simt relaxati, astfel se pot obisnui cu camera .

Retine numele!

La intalnirea cu mireasa pentru obtinerea listei cu ceea ce doreste sa fie fotografiat la nunta, cere-i numele si numerele de telefon ale domnisoarei si cavalerului de onoare. De obicei, acestia iau parte la planurile de organizare ale nuntii si sunt oameni importanti in desfasurarea evenimentului, la care poti apela oricand.

Daca acest articol vi s-a parut interesant, va invitam sa ne vizitati profilul efectuand click aici www.fotografnunta247.ro/ !

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]