Ce sunt disfunctiile erectile? Unele dintre cele mai comune probleme cu care se pot confrunta barbatii, ele afectand in mod negativ viata de cuplu daca nu sunt tratate. Mai exact, vorbim de incapabilitatea unui barbat de a obtine o erectie, ori daca o obtine, ea nu este una completa, ceea ce face foarte grea, daca nu chiar imposibila penetrarea si satisfacerea femeii. Nici nu este de mirare de ce pentru un barbat asta reprezinta cel mai mare cosmar al sau.

Cu toate acestea, s-a spus de un milion de ori faptul ca aparitia disfunctiilor erectile nu inseamna sfarsitul vietii sexuale. Ele pot fi tratate, iar in cele mai multe cazuri trec singure – pot sa apara chiar si in urma unor simple blocaje psihice (de exemplu moartea unei persoane dragi poate duce la probleme de genul, care, daca nu se trateaza de la sine, necesita consultarea unui psiholog). Printre cauze se poate numara si stilul de viata neadecvat, care consta in fumatul excesiv, nopti nedormite si pierdute in cluburi, precum si consumul excesiv de alcool.

Iata asadar cum o prima solutie este reprezentata de schimbarea stilului nostru de viata in unul mult mai echilibrat, cu o alimentatie sanatoasa si miscare zilnica. Inainte de a apela la un control de specialitate, poti sa incerci si anumite produse naturiste, care sa te ajute sa scapi de problemele legate de erectie, iar aici un prim exemplu care ne vine in minte este crema Titan Gel. Acest produs a ajutat pana acum milioane de oameni din intreaga lume sa scape de disfunctiile erectile, crescand pofta de sex si oferind posibilitatea de a obtine erectii tari si de durata intr-un timp foarte scurt.

Introducerea in alimentatia zilnica a unor alimente despre care se stie ca ajuta in cresterea libiodului se poate dovedi de asemenea benefica, mai ales ca acum ne este mai usor ca niciodata sa punem „mana” pe toate produsele de care avem nevoie. Cu siguranta ai auzit si tu cat de buna este telina in tratarea problemelor legate de potenta, iar tot in aceasta categorie putem introduce lejer si usturoiul, bananele ori uleiul de masline.