Cunoscuta drept o caracteristica care ne influenteaza infatisarea fetei, forma nasului a ajuns sa reprezinte un complex pentru multe persoane. Tocmai din acest motiv, pentru a-si recapata frumusetea chipului, ele apeleaza la operatia de rinoplastie.

Aceasta procedura, realizata la cele mai inalte standarde de Dr. Antohi, este solutia perfecta pentru a elimina defectele fizice produse de un nas carn sau cu o dimensiune nepotrivita. Astfel, fata isi recapata frumusetea iar trasaturile devin proportionate, schimband in bine fizionomia tuturor pacientilor.

Te confrunti si tu cu probleme la nivelul nasului? Indiferent daca problemele de respiratie nu iti dau pace sau ai o nemultumire pe plan estetic, iti recomandam sa apelezi cu incredere la doctorul tau expert in rinoplastie, Dr. Antohi – www.drantohi-rinoplastie.ro.

Tot ce trebuie sa faci este sa programezi o consultatie la numarul de telefon 0763 540 706 pentru o operatie de rinoplastie primara sau rinoplastie secundara, in functie de necesitatile tale.

slide1 8oaq

Poti apela la interventia de rinoplastie primara pentru atat pentru a elimina defectele intalnite la nivel estetic al fetei, cat si pentru indepartarea problemelor cauzate de o deviatie de sept. De asemenea, neplacerile intampinate din cauza diverselor traumatisme suferite in aceasta zona a fetei pot fi complet eliminate prin acest act chirurgical, cunoscut si sub numele de rinocorectie.

Indiferent daca te-ai accidentat la nivelul nasului sau doresti sa ii schimbi acestuia infatisarea, iti recomandam sa apelezi la un specialist care cunoaste in detaliu acest proces medical. Fiind un specialist desavarsit in realizarea acestei operatii, Dr. Antohi iti pune la dispozitie serviciile sale, executate la cele mai inalte standarde de profesionalism si siguranta.

Procedura de rinoplastie reprezinta o interventie chirurgicala complexa ce consta intr-o serie de manevre, realizate fara defect de Dr. Antohi – www.drantohi-rinoplastie.ro. Fiecare miscare este fina si succinta, lucrarea fiind executata la nivelul zecimilor de milimetru. Asadar, dupa realizarea unei programari la numarul de telefon 0763 540 706, vei avea certitudinea ca dupa finalizarea operatiei, nasul tau va arata remarcabil.

Image result for beautiful nose rhinoplasty

In cazul in care ai apelat deja la o operatie de rinoplastie insa rezultatul a fost nemultumitor, esti incurajat sa recurgi la o varianta care te va ajuta sa iti atingi scopul initial. Interventia de rinoplastie secundara reconstruieste forma nasului, oferindu-ti infatisarea pe care ti-ai dorit-o intotdeauna.

Avand in vedere ca o rinoplastie secundara presupune un act chirurgical care modifica rezultatele nesatisfacatoare de pe urma primei operatii, este just sa afirmam ca este chiar mai complicata fata de cea primara. Cu toate acestea, Dr. Antohi reuseste sa ofere de fiecare data pacientilor sai rezultate exceptionale. Nasul acestora devine mult mai frumos si sanatos, iar ca marturile la acest fapt stau cazurile tratate de acest medic specialist pana in prezent.

Alege si tu sa ai un nas fara defect, apeland la operatia de rinoplastie realizata de Dr. Antohi!

Indiferent daca ai suferit o lovitura la nivelul nasului sau ai dezvoltat complexe care iti afecteaza increderea in propria persoana, o programare la aceasta procedura este solutia perfecta de a-ti recapata frumusetea si sanatatea trasaturilor fetei.

Nu mai astepta! Contacteaza-ne acum la 0763 540 706 pentru a beneficia de avantajele operatiei de rinoplastie.