Nu va abateti de la standardele de calitate pe care mesajul le are. Cerneala si hartia sunt elemene foarte importante si dau indicii evidente in ceea ce priveste calitatea pentru un business.

Pentru ca scopul flyerelor sa fie indeplinit va trebui sa tineti cont de mai multe caracteristici importante. Calitatea pe care o are textul, calitatea materialelor precum si pozitionarea lor pe flyere, toate sunt elemente de care este important sa tineti cont.

Unul din jucatorii foarte importanti de pe piata deproductie publicitara si de print digital, cu experienta de 10 ani in acest domeniu, recomanda pliantele pentru prezentare ca instrumente de marketing pentru ca ele pot asigura o mai buna intelegere a serviciilor si a produselor oferite de catre companii in cel mai simplu mod.

Fiti cat mai scurti si cat mai concisi. Inr-o lume in care reclamele apar in toate partile sub forma de flyere ori de afise si de panouri este destul de simplu sa castigati atentia clientilor insa este la fel de usor de pierdut mai ales daca mesajele sunt lungi. Aveti grija si ca setul de flyere sa cntina mesajele scurte insa clare si cat mai usor de descifrat si de retinut. Acestea nu trebuie sa includa toata istoria companiei ci doar informatiile esentiale.

In cazul in care persoanele care sunt itneresate vor mai multe informatii puteti sa puneti pe flyere si numarul de telefon si adresa sau site-ul companiei. Informatiile organizate in casete, punctele cheie si infograficele sunt mai usor de citit si in plus metoda aceasta de a scoate in evidenta site-ul companiei da un aspect cat mai bun flyerelor.

Trebuie sa va ganditi si la un slogan cat mai atragator pentru flyere. Acesta trebuie sa fie cat mai interesant si cat mai reprezentativ.