Samsung 32J5100 – un televizor bun sau nu?

de | dec. 11, 2016 | IT&C

Samsung 32J5100 este unul dintre cele mai bune Non Smart TV-uri de pe piata, in urma unei analize calitate – pret. Acesta ne ofera o imagine FULL HD, extrem de clara si plina de detalii, numai buna pentru  a urmari filmele si emisiunile preferate, imbunatatindu-ne experienta de vizionare.

Acest televizor are o diagonala de 80cm FULL HD si foloseste tehnologia LED. Rezolutia este una buna, de 1920 x 1080, iar aspectul imaginii este de 16:9.

Functia Wide Colour Enhancer pe care o are acest model de la Samsung, aduce un plus calitatii imaginilor, ce produce culori mai vii, o imbunatatire ce poate fi observata pana la cele mai mici detalii. Alte caracteristici superioare de imagine ale televizorul sunt: PQ 200, Mega Contrast si Film Mode. Vezi pe Emag modelul acesta de televizor pentru mai multe detalii legate de pret.

Cu ajutorul functiei ConnectShare Movie, puteti conecta stick-ul sau hard disk-ul extern la televizor. Astfel, puteti urmari filme, poze sau chiar asculta muzica direct de pe stick sau hard disk extern. Totodata, va puteti conecta si prin portul HDMI, pentru o viteza de transmiei a datelor mult mai rapida.

Un alt plus al acestui televizor il reprezinta sistemul audio 2CH (Down Firing si Base Reflex). Acest sistem performant produce sunete foarte clare, datorita functiilor superioare de sunet printre care: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DRS Premium Sound 5.1 si Wallmount Sound Mode.

Samsung 32J5100 este modelul ideal de televizor care este in ton cu tehnologia si moda, dar care are un pret foarte avantajos pentru cumparator. Cu alte cuvinte, un televizor care se ridica la standardele tehnologice ale vremurilor, dar care are un pret cu adevarat accesibil. Un produs ideal din punct de vedere al raportului calitate – pret.

In concluzie, Samsung 32J5100 este cu siguranta unul dintre modelel de televizoare care merita pretul si care vor reusi sa satisfaca nevoile oricarui cinefil.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]