Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume cu forme de relief variate unde se pot intalni peisaje superbe: cascade, fauna si vegetatie bogata, munti maiestuosi, parcuri nationale si multe altele.

De asemenea, in Romania, se intalnesc foarte multe obiceiuri si traditii ce dateaza de acum cateva secole, oferind vizitatorilor sai experiente unice, de neuitat. Cu toate acestea, vizitarea tarii alaturi de prieteni sau de familie face ca aceste experiente sa devina si mai deosebite.

Cateva dintre zonele sau obiectivele pe care le puteti explora sunt:
delta dunarii

Delta Dunarii – de preferat ar trebui vizitata vara cand vegetatia viu colorata dar si fauna bogata va va surprinde intr-un mod extrem de placut.

Vulcanii Noroiosi – Situati in apropierea Buzaului, acestia reprezinta una dintre cele mai faimoase rezerve geologice si botanice din lume.

Castelul Bran – probabil una dintre cele mai ravnite destinatii pentru vizitatorii din afara tarii, situat in Bran (langa Brasov) Castelul este cunoscut la nivel international.

Palatul Parlamentului – cea mai impunatoare cladire din Bucuresti, construita pe vremea comunismului, fiind a treia cladire ca suprafata din lume dupa Pentagon si recentul Century Centrul Global de la Chengdu.

Muntii Fagaras – masiv muntos, care pe langa peisajele exceptionale ofera si cel mai inalt varf montan din Romania (varful Moldoveanu – 2544 metri)

Zona traditionala a Maramuresului – locul in care traditiile se pastreaza cu sfintenie, iar turistii se pot caza in case traditional romanesti.
Transfagarasan – sau drumul national 7C leaga regiunea istorica a Munteniei cu Transilvania, oferind peisaje minunate.

Desigur acestea sunt doar cateva dintre obiectivele pe care le puteti vizita in Romania. Pentru o vacanta cat mai placuta alaturi de prieteni sau familie piata de inchirieri autocare si microbuze este in plina dezvoltare in tara, existand nenumarate firme ce va pot pune la dispozitie pe langa serviciile de transport si un ghid turistic care va raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra.