Fotograf nunta nu inseamna doar un simplu fotograf de nunta, ci persoana care este tot timpul alaturi de voi in cel mai important moment din viata voastra, care surprinde si traieste emotiile voastre prin intermediul aparatului de fotografiat. Sunt un fotograf de nunta profesionist care crede cu tarie in puterea de exprimare a fotografiei. Anumite gesturi surprise si redate intr-un mod creativ pot releva mai mult decat 1000 de cuvinte. Iar daca timpul mai poate sterge din amintirile voastre anumite momente, fotografia nu va lasa sa le uitati!

Experienta indelungata, in fotografia de eveniment si mai ales in fotografia de nunta m-a ajutat in crearea unui portofoliu solid, dar cel mai important, in intelegerea oamenilor, in observarea si captarea frumusetii unei clipe. Astept sa ne cunoastem pentru  a-mi comunica dorintele voastre si a va impartasi gandurile mele astfel incat sa cream impreuna o  carte de amintiri unice – albumul de nunta.

Indiferent de locul in care se va desfasura evenimentul – in Bucuresti, in alte orase sau in afara tarii, sunt gata sa va insotesc pentru a trai impreuna un moment cu totul special: nunta voastra!

Putin despre mine: sunt fotograf nunta in Bucuresti, dar si in tara. Totul a inceput din pasiunea pentru fotografie. Am observat ca daca stii cum s-o faci, poti aduce foarte multe zambete pe chipurile oamenilor iar aceasta satisfactie este nepretioasa. Odata cu trecerea timpului am invatat foarte multe, am investit intens in aparatura si educatie, motiv pentru care sunt foarte mandru. Am activat in foarte multe orase si o voi face in continuare cu mare placere. Mi se pare foarte incitant sa vezi locuri noi, sa intalnesti oameni noi cu idei noi, sa schimbi pareri si impresii despre cat mai multe aspecte ce tin de viata si de ce nu, chiar si de fotografia profesionala despre nunta.