Indiferent ca vorbim despre revitalizare de dimineata ori despre racorirea dupa o zi de munca ori despre relaxarea dinainte de a merge la culcare, functionalitatea cabinei de dus va trebui sa se subordoneze cerintelor astfel incat sa va simtiti bine in oricare moment din zi cand utilizati cabina de dus.

Pe langa caracterul practic pentru cabinele de dus ar trebui sa puneti un mare accent si pe design si sa integrati aceste cabine in arhitectura bailor.

Cabinele de dus realizate pe comanda cu ajutorul unor panouri de sticla sunt o varietate moderna de amenajare a unor bai. In cazul in care se utilizeaza cabinele de dus din sticla puteti sa particularizati baia tinand cont de preferintele personale si veti elimina dimensiunile impuse ori aspectul comun.

Cea mai buna metoda prin care se poate delimita cabina de dus este prin folosirea panourilor de sticla.

Panourile fixe sunt unele dintre cele mai banale solutii pentru a putea delimita o incina a cabinei de dus. Conceputa in totalitate din sticla si avand si o feronerie potrivita aceasta poate sa ofere baii un desing modern. Avantajele unui panou fix de sticla tin de faptul ca se pot face pe orice dimensiune si se vor monta rapid si usor direct pe podeaua de la baie.

Dezavantajul nu apare in momentul in care se pune direct pe podea in baie pentru ca este nevoie sa faceti lucrari de hidroizolatii aditionale si sa aveti si o rigola pentru ca apa sa aiba pe unde sa se scurga.

Instalarea de panouri din sticla se va face simplu montand in spatiul dorit niste profile speciale. Profilele trebuie sa fie din aluminiu ori din inox pentru ca doar asa se poate evita oxidarea.

In mod sigur va confruntati pana acum cu problema stropilor de apa care se imprastie prin baie dupa dus. Pentru a rezolva problema puteti sa luati in calcul si montarea de paravane de sticla la marginea cazii. Un paravan de sticla care este bine ales poate avea un impact substantial asupra unui design din baie si alegerea accesoriilor potrivite este un plus pentru a realiza constructiile acestea.