Specialistii in medicina sustin ca ne petrecem mai mult de jumatate din timp la munca, deci sanatatea noastra depinde extrem de mult de mediul de lucru. Serviciile de medicina muncii de la clinicile Romgermed sunt exact ceea ce ne trebuie.

Informatii despre clinica Romgermed

Evaluarea sanatatii angajatilor fimei tale este poate cea mai buna metoda de a te asigura ca mediul de lucru in care lucrezi este potrivit pentru ei. Sanatatea nu trebuie sa fie neglijata de nimeni si de aceea, serviciul de medicina muncii de la Romgermed este foarte important pentru angajat, cat si pentru angajator.

romgermed1

Un spatiu de munca sanatos inseamna si un mediu de munca foarte eficient pentru ca serviciile de medicina muncii sunt indispensabile atat pentru angajatori, cat si pentru angajati.

Clinica Romgermed a deschis primul laborator in 1999 in Bucuresti si a continuat sa investeasca, oferind astazi servicii la calitate extraordinara, printre care si serviciul de medicina muncii, lucru care reprezinta o solutie foarte buna pentru absolut orice firma. In plus fata de asta, medicina muncii de la Romgermed este foarte usor de obtinut.

Clinica pune la dispozitie diverse oferte in functie cati angajati are firma si ofera si seturi complete de analize necesare unei evaluari corespunzatoare. Sanatatea ocupationala reprezinta o ramura distinca in medicina si reprezinta mentinerea si promovarea, dar si mentinerea unui grad cat mai ridicat de bunastare fizica, sociala si psihica a tuturor angajatilor, indiferent de meseria acestora.

Ce inseamna medicina muncii?

  • Medicina muncii este o parte foarte activa a medicinei. Principalul rol al medicinei muncii este de a informa angajatorul asupra modalitatilor de obtinere si de mentinere a conditiilor de lucru perfecte pentru sanatatea angajatilor:
  • Sanatatea ocupationala este o ramura separata a medicinei care este preocupata de capacitatea unui angajat de a isi face treaba intr-un anumit mediu
  • Previne imbolnavarile la locul de munca si deci incetarea lucrului pe motiv de boala

Mentine angajatul intr-un mediu perfect adaptat pentru capacitatile sale mentale si fizice.
Una dintre cele mai cunoscute clinici Romgermed este situata pe Calea Plevnei 137C in Bucuresti. Doar aici o sa gasiti o gama completa de specialitati medicale care se pot deconta in totalitate de catre CNAS.
Clinica medicala Romgermed este localizata pe Calea Plevnei 137C in Bucuresti. Aici veti gasi o gama complete de specialitati medicale de care se ocupa medici profesionisti si experimentati. Pentru a descoperi toate specialitatile din cadrul aceste clinici intrati pe site-ul. Daca doriti o oferta personalizata in cadrul cabinetului de medicina muncii, puteti suna la numarul de telefon 021.311.00.75 sau puteti trimite un email la [email protected].

Vino la una dintre clinicile Romgermed din Bucuresti pentru a afla mai multe despre serviciul de medicina muncii.