cardigane damaDeja ne aflam in mijlocul unui sezon ceva mai capricios, si pentru asta, fiecare femeie isi reinoieste garderoba cu acele articole vestimentare adaptate temperaturi ceva mai scazute, modele in voga si foarte apreciate. Dintre aceste nenumarate articole, in continuarea articolului vom vorbi de acele cardigane femei, articole din cele mai potrivite si foarte in trend.

Marile magazine, atat cele din marile centre comerciale, mall-uri, sau si pe acele site-uri din mediul online, intalnim o gama foarte variata a acestor cardigane femei. Modele din cele mai diferite si adaptate oricarui stil al tau, acest articol reprezinta un must have pentru orice garderoba a unei femei ce tine la stil si la look-ul sau. Preturile unui astfel de articol poate sa difere foarte mult in functie de modelul ales si de materialul din care este conceput, insa, in general majoritatea acestora pot fi regasite la preturi pentru orice buget ai avea.

Asadar daca doresti sa fi in trend, trebuie neaparat sa-ti cauti acele modele de cardigane femei in trend, pe care tu le vei putea adapta cu usurinta mai tuturor tinutelor tale. Nu te ingrijora in ceea ce priveste stilul acestora, modele sunt din cele mai diferite si le poti purta atat casual cat si ceva mai office.

Trei tipuri de cardigane femei pe care trebuie sa le cumperi

Vom incepe lista noastra cu acel model de cardigan dama, simplu si lung. Regasit mai peste tot, deobicei in culori inchise, pamanti, cu inchidere prin nasturi sau cu ajutorul acelor cordon, trebuie sa faca parte din garderoba ta. Poate fi purtat atat casual, intr-un stil ceva mai urban si adaptat foarte rapid oricarei perechi de jeans, precum si tinutelor ceva mai office, concepute din fusta scurta neagra si camasa preferata.

Un alt model ce ne-a atras atentia si cu siguranta ocupa un loc in lista noastra de cardigane femei este acel tip asimetric. Deobicei conceput din materiale ceva mai groase, chiar si lana, poate fi alegerea potrivita pentru un stil casual. Varietatea tinutelor pe care le poti crea cu ajutorul acestui model sunt din cele mai nenumarate.

Nu uita si de cardiganul scurt, cel de-al treilea model al listei noastre ce nu trebuie sa-ti lipseasca. Modelul poate fi regasit intr-o varietate de tesaturi, cu diferite metode de inchidere, fermoar, curea, ce va face din acesta un articol elementar al garderobei tale.