Participarea la evenimente cum ar fi expozitiile, targurile si evenimentele, implica impartirea sau distribuirea de pliante si de cataloage de prezentare care pot sa atraga clientii si pot sa improspateze memoria acestora cu servicii si produse oferite. Aceasta distribuitie a brosurilor poate sa fie realizata cu ajutorul suportilor si tandurilor pentru pliante si este o metoda mult mai eleganta si mai rafinata decat impartirea pe strada din mana in mana. Impartirea foilor si pliantelor implica si angajarea unei persoane care sa faca asta. Dupa aceea impartirea pliantelor la persoanele cu care acest angajat se intalneste inseamna si rispia pentru ca nu toate persoanele cu care ne intalnim vor sa cumpere acelasi produs, vor sa vada aceleasi informatii, iar brosurile ajung sa fie aruncate fara sa isi atinga scopul.

Oferirea unor pliante si a unor cataloage pentru prezentare este mult mai eficienta cu ajutorul suportilor pentru pliante pentru ca persoana va avea si posibilitatea de a vedea mai intai despre ce vorbim si apoi sa solicite mai multe informatii iar ele trebuie sa se gaseasca mai usor in brosuri, in cataloage puse pe rafturi, etc. Eforul pe care o persoana il depune pentru a ridica pliantele sau pliantul ne garanteaza cel putin pentru moment ca acestea nu urmeaza sa fie aruncate imediat.

Suportii pentur pliante se vor imparti in mai multe categorii mari: pot sa fie suporti pliabili ori mobili, standuri fixe etc.

Standurile fice se intalnesc cel mai des in birouri, in centre de afaceri, in banci si in showroomuri si au rol de suport pentru pliante si pentru brosuri, si sunt realizate in general din materiale solide care au un design atragator. Standurile pentru brosuri mobile ori pliabile sunt cele care se refera in general la expozitii si la targuri si in afara de rolul de suport au si un rol de a atrage clientii noi.

Standurile pentru pliante comercializate de tempera sunt facute din materiale usoare care au si o foarte buna calitate. In ceea ce priveste standurile expozitionale si suportii pentru pliante va oferim  o gama vasta de produse si de servicii si un design foarte versatil si interesant.