masaj ayurvedic specific din zona IndieiTot mai multe persoane au inceput sa aprecieze din ce in ce mai mult acele tipuri de terapii prin masaje din cele mai unice, ce echilibreaza nivelurile energetice si te relaxeaza profund, atat la nivel fizic cat si psihic.

Dintre cele mai dorite si pentru care tot mai multi dintre noi ne programam acea sedintade relaxare, se numara si acel masaj ayurvedic specific din zona Indiei. Dupa cum am mentionat si in titlul articolului, acesta este un masaj de echilibrarea a chakrelor, sapte la numar. Se spune ca prin stimularea acelor puncte ce sunt si intr-o stransa legatura cu anumite organe vitale din corp, organismul tau isi va recapata acea stare de bine si de relaxare.

Tehnici folosite de terapeuti in masajul ayurvedic

In primul rand, trebuie sa specificam faptul ca doar acei terapeuti profesionisti, ce cunosc in amanunt tainele acestui tip de masaj ayurvedic, iti vor aduce si acele beneficii in urma sedintei tale.

Pentru a reduce tensiunea acumulata in muschi si pentru o mai buna circulatie a sangelui, diferitii terapeuti folosesc diferite tiprui de tehnici, precum presiunea si palparea. In principiu, prin aceste tehnici specifice folosite intr-un masaj ayurvedic, terapeutul nu rezolva anumite probleme si nu trateaza, mai mult, este un masaj de prevenire.

Unde iti poti programa o astfel de sedinta de masaj

Cu o locatie de lux si foarte accesibila, chiar in inima Bucurestiului, Thai Spa se numara printre acele spa-uri profesioniste ce detine acel personal foarte calificat si cu o experienta vasta din cele mai renumite centre din orient.

In cadrul acestui Spa, acel masaj ayurvedic iti este facut de terapeuti originali din tari precum Thailanda, Indonezia sau Filipine, acolo unde, tainele diferitelor tehnici de masare si nenumaratele tipuri de masaje au luat nastere. Chiar de la intrarea in locatie, vei intra intr-o alta lume, unde, personalul este dedicate relaxarii si echilibrarii stari tale de bine.