Agendele personalizate sunt foarte utile atat in campanii publicitare cat si in general in momentul in care vrem sa ne planificam in mod cat mai eficient timpul.

Este bine sa va faceti un ritual de dimineata in ceea ce priveste planificarile pentru fiecare zi. In timpul acesta puteti sa  va relaxati si sa vedeti ziua in ansamblu, precum si sarcinile pe care trebuie sa le faceti, dar si sa planificati modul cum va decurge ziua.

Este important si tipul de agenda pe care il utilizati si daca o agenda este cu data sau fara data. Multi nu iau acest aspect in serios, insa este important. agenda va fi companionul vostru pentru minim o jumatate de an si este important sa stiti ce anume vreti sa faceti.

Pentru agendele nedatate spatiul va fi limitat si veti putea sa intrati in pagina pentru ziua urmatoare iar duminica si sambata va coupa impreuna o singura pagina. De asemenea, exista si posibilitatea sa scrieti mai mult si sa se termine agenda in jumatate de an si atunci cand veti incepe o agenda noua, nedatata, aceasta va incepe de la 1 ianuarie.

Agendele sunt jurnalele antreprenorilor si trebuie sa fie sobre dar si prietenoase in acelasi timp. In legatura cu dimensiunile, agendele trebuie sa indeplineasca doua conditii importante: manevrabilitate si organizare. In functie de preferintele pe care le aveti puteti sa alegeti o dimensiune pentru agenda.

Cu totii avem mai multe proiecte in care suntem prinsi si identificarea lor precum si stabilirea sarcinilor in categorii, fara a le amesteca, e foarte importanta. Este bine sa va notati sarcinile pentru fiecare proiect pe care il aveti.

Fiecare sarcina din agenda ar trebui sa aiba o durata estimata de realizare. Nu e vital sa terminati fix in acel timp pentru ca acesta este mai mult orientativ, insa este un bun marcaj care sa va ajute sa delimitati corect ziua.