Agende personalizate 2017

de | sept. 25, 2016 | Afaceri

Agendele personalizate sunt foarte utile atat in campanii publicitare cat si in general in momentul in care vrem sa ne planificam in mod cat mai eficient timpul.

Este bine sa va faceti un ritual de dimineata in ceea ce priveste planificarile pentru fiecare zi. In timpul acesta puteti sa  va relaxati si sa vedeti ziua in ansamblu, precum si sarcinile pe care trebuie sa le faceti, dar si sa planificati modul cum va decurge ziua.

Este important si tipul de agenda pe care il utilizati si daca o agenda este cu data sau fara data. Multi nu iau acest aspect in serios, insa este important. agenda va fi companionul vostru pentru minim o jumatate de an si este important sa stiti ce anume vreti sa faceti.

Pentru agendele nedatate spatiul va fi limitat si veti putea sa intrati in pagina pentru ziua urmatoare iar duminica si sambata va coupa impreuna o singura pagina. De asemenea, exista si posibilitatea sa scrieti mai mult si sa se termine agenda in jumatate de an si atunci cand veti incepe o agenda noua, nedatata, aceasta va incepe de la 1 ianuarie.

Agendele sunt jurnalele antreprenorilor si trebuie sa fie sobre dar si prietenoase in acelasi timp. In legatura cu dimensiunile, agendele trebuie sa indeplineasca doua conditii importante: manevrabilitate si organizare. In functie de preferintele pe care le aveti puteti sa alegeti o dimensiune pentru agenda.

Cu totii avem mai multe proiecte in care suntem prinsi si identificarea lor precum si stabilirea sarcinilor in categorii, fara a le amesteca, e foarte importanta. Este bine sa va notati sarcinile pentru fiecare proiect pe care il aveti.

Fiecare sarcina din agenda ar trebui sa aiba o durata estimata de realizare. Nu e vital sa terminati fix in acel timp pentru ca acesta este mai mult orientativ, insa este un bun marcaj care sa va ajute sa delimitati corect ziua.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.056)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.195)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]