Panourile bordurate pe care le poti comanda online de la Mesteru Manole sunt una dintre cele mai bune si des utilizate dintre solutiile existente pentru imprejumuirea unor diferite suprafate oferind o serie de avantaje importante. Astfel, folosind panouri bordurate de pe acest link poti imprejmui parcuri, gradini, santiere, ansambluri rezidentiale, complexe sportive, fabrici etc.

Un astfel de gard format din panouri arata bine din punct de vedere estetic, are o stabilitate foarte buna, o durata de viata ridicata si mai ales, un lucru foarte important are un cost relativ mic.
panouri bordurateCombinatia formata din panouri bordurate, stalpi si o centura de beton formeaza un gard de imprejmuire simplu de construit, functional si care ofera un plus de siguranta si intimitate.

Este foarte important sa construiesti un gard care sa reziste foarte bine in timp si de aceea unul construit cu ajutorul elementelor mentionate mai sus va fi intotdeauna cea mai buna solutie.
Panourile bordurate sunt compuse dintr-o serie de sarme din otel ce au o grosime de 4mm, care sunt sudate fiecare in parte pe o alta sarma din otel transpusa orizontal pe acestea. Denumirea de „bordurat” provine de la faptul ca acest panou are 3 „V-uri” care ofera o rezistenta foarte buna si care sunt un element estetic important.

Cateva avantaje ce fac ca aceste panouri bordurate sa fie foarte utilizate

  • Durabilitate ridicata – pentru a avea o durata de viata ridicata fara a suferi deformari, sarma din otel din care sunt confectionate panourile bordurate este supusa unui proces de zincare si astfel, acestea beneficiaza de o protectie ridicata impotriva procesul de coroziune care le-ar putea afecta foarte mult.
  • Motaj usor – avand in vedere ca sunt foarte des folosite in constructie de garduri, panourile bordurate ofera marele avantaj de a se monta si demonta foarte simplu. Folosirea unor sisteme speciale de prindere pe care le gasesti pe www.mesterumanole.ro face ca procesul de montare sa fie unul foarte rapid si care poate fi executat fara a fi nevoie de mesteri specializati.
  • Rezistenta ridicata – avand in vedere procesul de confectionare si pe cel de zincare la care sub supuse panourile bordurate le fac sa fie un material pentru imprejmuiri foarte rezistent si robust, datorita faptului ca sarmele din care sunt confectionate sunt sudate intre ele puncte si a presarii sarmei zincate in profilul acestora.

Cine este Mesteru Manole?

logoMesteru Manole este un magazin online ce comercializeaza o gama foarte variata de materiale de constructii la preturi foarte bune pentru ca tu sa gasesti intotdeauna, doar la un sigur click distanta, orice produs ai avea nevoie pentru proiectul tau. Daca vrei sa vezi toate produsele pe care le poti comanda online aici, trebuie sa accesezi site-ul www.mesterumanole.ro. Pentru mai multe informatii sau pentru consiliere de specialitate poti apela cu incredere numarul de telefon 0741 238 406 sau poti trimite un email la [email protected]