proiecte case

Aveti o casa in minte si nu stiti cum sa o materializati ? sau stiti doar care sunt dotarile pe care ea ar trebui sa le aiba? Pentru orice proiecte de case, apelati cu incredere la Crihanconstruct.ro.Doriti o casa robotizata, tip calculator, care sa fie programata in functie de nevoile dumneavoastra, ca in filme? Noi o putem transforma in realitate pentru dumneavoastra daca apelati la proiecte de case cconstruite de noi.

Daca stilul dumneavoastra e mai clasic, nicio grija ! stim cum sa va oferim confortul de care aveti nevoie , urmand indicatiile dumneavoastra, si sa va oferim gradul précis de tehnologizare a casei , de care aveti nevoie.Fie ca e vorba de o casa mica, casa mare , moderna, ultramoderna sau clasica, duplex , triplex sau pensiune, noi suntem alegerea potrivita pentru proiecte de case ca in reviste.

Informatii despre Crihanconstruct.ro ca executant de proiecte de case.

Crihanconstruct.ro este o firma cu capital privat infiintata in 2009. Domeniul nostrum principal de activitate consta in proiectarea unei cladiri de la A la Z. Am executat cladiri cu profil civil, industrial, agricol, etc. Pe langa echipa de profesionisti cu care lucram, suntem asistati si de echipe intregi de colaboratori, pe diverse domenii, astfel incat sa putem realiza toate visele dumneavoastra. Suntem la curent cu ultimele tendinte si dezvoltari tehnologice pe care avem metodele si cunostintele pentru a vi le oferi, sa va bucurati de ele in casa dumneavoastra de vis.

Proiecte de case- avantajele contractarii cu noi

Daca decideti sa ne incredintati noua proiecte de case, aveti grantia calitatii si a unui pret avantajos, pentru ca noi tinem cont de nevoile tale !

Atunci cand ne ocupam de proiecte de case, realizam tot ce tine de proiectare, constructie, supravegherea executarii lucrarilor, pentru a ne asigura ca visele dumneavoastra devin realitate intr-un mediu in care sunt respectate toate normele de securitate. Iar pentru a complete munca noastra, ne ocupam, cu ajutorul consultantilor si de amenajari exterioare si interioare, livrandu-va la finalul contractului o adevarata opera de arta. In alegerile noastre arhitecturale luam in calcul personalitatea dumneavoastra, ce vi se potriveste si ce nu, ce v-ar fi si ce nu v-ar fi folositor, luam in calcul numarul de persoane,animale, etc pentru a va oferi tot confortul promis. Daca aveti incredere in noi, serviciile noastre include toate detaliile ce tin de designul interior, unde va putem oferi un cadru compatibil cu ultima moda, unul care sa fie in afara trend-urilor, pentru a nu iesi din moda niciodata sau putem alege variante mai clasice. Indiferent de alegerea facuta, va promitem eleganta , stil si calitate.

Proiecte de case economice

Consultantii nostrii sunt pregatiti mereu sa va sfatuiasca telefonic sau personal despre cum puteti avea proiecte de case cat mai economice. Iar pentru a va da cateva exemple, va vom spune ca puteti alege o casa mica, in care va veti bucura de acelasi confort, intrucat noi stim sa vi-l asiguram. Puteti opta pentru un duplex, pentru costuri reduse, caz in care ati imparti costurile. Sau puteti alege maretiale refolosibile, proiecte de case de la www.crihan-construct.ro pe structura de lemn ori un teren mai ingust pentru care nu se inghesuie lumea la licitatie.