Agendele pot sa fie de mai multe tipuri si pot avea mai multe categorii. Agendele A4 pentru dimensiunile pe care le au pot sa fie uneori incomode si destul de complicat de transportat. Cele mai bune agende sunt reprezentate de agende personalizate.

Agendele de dimensiunea A5 sunt mai bune insa au si ele inconvenientele lor. Sunt destul de grele si vor trebui sa ne insoteasca oriunde, si fiind atat de incapatoare vom avea tendinta sa notam orice. De asemenea, unele agende pot sa aiba informatii care nu ne sunt utile. Daca apar modificari poate sa fie dificil sa scriem peste ele si va trebui sa facem si trimitere catre alte pagini.

Agendele personalizate oferite de firme au avantajul ca vom marca evenimentele organizatiei respective insa nu lasa loc si de activitati personale.

Agendele de tipul block notes sunt bune in cazul in care stiti ce trebuie sa faceti cu ele. Au si avantajul ca pot fi datate personal in momentul in care este nevoie si puteti sa notati absolut tot ce aveti nevoie. Puteti de asemenea sa dati o foaie unui coleg care va avea nevoie sau puteti scrie un mesaj. Este utila in momentul in care nu are multe compartimente prestabilite de catre producatori.

Pe piata exista multe modele si tipuri de agende. O agenda personalizata este un obiect care raspunde la absolut toate nevoile personale pe care le aveti in materie de organizare. Agendele contin si instrumente clasice de lucru. Si trainrii recomanda creionul si hartia pentru a nota activitatile zilnice.

Utilizati absolut toate mijloacele de care aveti nevoie pentru a face combinatii in functie de nevoile personale pe care le aveti. Este recomandat si sa fiti inovativi. Rezultatele vor fi spectaculoase.